Montblanc Ploma Estilogràfica ‘Le Petit Prince’.

Montblanc Ploma Estilogràfica ‘Le Petit Prince’.

En aquesta ocasió parlarem sobre Montblanc Ploma estilogràfica d'edició especial inspirada en el benvolgut personatge literari ‘Le Petit Prince’, d'Antoine de Saint-Exupéry.

Aquesta edició única, ressalta dins de la col·lecció Meisterstück, la més emblemàtica de la casa Montblanc i icona de la cultura en l'escriptura.

Des de 2018, Montblanc ha llançat contínuament noves edicions de Plomes estilogràfiques ‘Le Petit Prince’, cadascuna inspirada en un element diferent de la història. 

Bé, comencem. La primera Ploma estilogràfica Montblanc representa els personatges principals de l'obra: El Petit Príncep i la Guineu. 

La segona edició, veu la llum en 2019 inspirant-se en el personatge d'un pilot perdut al Sàhara.

Finalment, l'edició de 2020 esmenta la importància de la terra i la cura del medi ambient. 

En les pròximes línies coneixerem amb una mica més de detall les característiques d'aquesta col·lecció de Plomes estilogràfiques Montblanc inspirada en el caràcter suau de ‘Le Petit Prince’.

1ª Edició Ploma Estilogràfica Montblanc ‘Le Petit Prince’.

La primera edició d'aquesta nova col·lecció es va llançar en 2018. Representa els dos personatges principals del llibre: el jove príncep i la guineu. Totes les obres d'aquesta edició estan realitzades en blava nit, que recorda el cel blau còsmic que orbita al voltant del petit príncep.

En aquesta ocasió, els models LeGrand i Classique estan fets en resina preciosa, el model Doué Classique combina un acabat lacat amb un caputxó platinat i, finalment, el model Solitaire LeGrand està fabricat en un acabat lacat amb el motiu de la guineu. A més, la cara de la guineu apareix al llarg de la sèrie com a motiu i com a frase característica del llibre: 

"Créer donis liens?... vols ser únic en el món"

"Connectar?... per a mi seràs únic a tot el món"

2a Edició Ploma Estilogràfica Montblanc ‘Petit Prince & The Aviator’.

En 2019, Montblanc va llançar una segona edició inspirada en el personatge d'un pilot perdut al Sàhara. 

Estèticament, en la punta de la ploma apareix el xaiet d'aquesta sèrie, a través del qual el petit príncep va descobrir que quan les coses es qüestionen, neix la creativitat. 

El color marró d'aquesta versió recorda a un barret d'aviador. Les línies LeGrand, Classique i Doué Classique estan fetes de resina costosa, mentre que la línia Solitaire LeGrand combina un cos platinat amb una tapa de cuir marró. Entre totes les obres de la sèrie, trobem una de les cites més cèlebres de Saint-Exupéry: 

"Toutes els grans personnes ont d'abord été donis enfants, mais peu d'entre eles dobles s'en souviennent"

"Tots els adults alguna vegada van ser nens, però pocs ho recorden" 

L'equip de Renuevo ha pogut sostenir a les seves mans una d'aquestes meravelloses plomes estilogràfiques Montblanc, observant el fi tallat i el to marró que recorda a un barret d'aviador. Descobreix-ho per tu mateix en la nostra secció d'Escriptura

3ª Edició Ploma Estilogràfica Montblanc ‘Petit Prince & The Planet’.

En 2020, va llançar l'última versió de ploma estilogràfica Montblanc ‘Le Petit Prince’, donant els tocs finals a aquesta emocionant sèrie.

Aquesta versió tracta sobre la Terra i la importància de protegir el medi ambient, com va fer el petit príncep amb el seu asteroide B612. 

En aquesta ocasió, es va triar per a aquestes peces el color bordeus, una referència a la rosa del petit príncep. Els models LeGrand i Classique estan fets de pedres precioses, el model Doué Classique combina laca transparent i un caputxó amb bany d'or xampany, i finalment el model SolitaireLeGrand està fet de fusta amb una estrella fresada i el nom de l'asteroide B612.

Seguint amb la tradició de la resta d'edicions, en totes les peces apareix gravada una frase de la guineu:

"Onne voit bé qu’avec le coeur”

“Només es veu bé amb el cor”

Continuarem mostrant cada misteriós detall en el nostre Blog de les diferents plomes estilogràfiques Montblanc. 

Adrià.

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.