Com vendre un article d’escritura Montblanc?

Com vendre un article d’escritura Montblanc?

Si mai has venut res d’aquest tipus pots sentir-te una mica confús per comprendre què és i què no és important a l’hora de la valoració. Ja sigui si tens una ploma estilogràfica, un rollerball, un bolígraf o un portamines Montblanc, quan no li dones ús potser la millor opció sigui vendre’l i a Renuevo te’l comprem. 

Estem convençuts de que cadascun dels articles de la firma alemana compleixen amb els estàndars de qualitat, és per això que els comprem malgrat els hagis fet servir. Llavors, què és exactament el que has de comunicar per sol·licitar una taxació. 

Necessitem que ens expliquis exactament l’ús que has donat al teu article d’escritura. Posseeix una marca o desgast visible a alguna zona? També és molt important que ens comentis si posseeix inscripcions o algún tipus de marca, el teu nom, inicials, donat que en aquest cas no podríem comprar-lo. 

Si conserves o no l’estutx i la documentació original, així com tots els accesoris que inclogui incrementarà el seu valor de compra. En el cas de les Edicions Limitades aquest detall pot ser crucial, ja que els seus compradors potencials seràn coleccionistes i a aquests els hi interessa que l’article que comprin estigui complert. 

Moltes vegades el motiu de la venda és que va ser un regal que acaba a un calaix per falta d’ús i arriba el dia que fent neteja o una mudança el trobes. En aquest cas vendre’l es una gran opció per treure-li algún rendiment. 

Pel contrari, si aquest es tracta d’un producte heredat, nosaltres sempre aconsellem no desfer-se’n d’ell si t’aporta algún significat sentimental. Malgrat si no és així, endavant també amb la teva venda! 

Únicament tens que contactar amb nosaltres i et donarem una valoració sense compromís per la teva compra en un màxim de 48h. A més, si estàs dins de la península, no tindràs que abonar cap import per la recollida amb un missatger fins a la teva pròpia porta de casa a partir del dia següent. Així de ràpid i senzill.

 

Com sempre a Renuevo, la teva botiga online de segona mà.

Vanesa

Potser t’interessi:

Com esbrinar si una ploma Montblanc és original

Què comprovar abans de comprar una estilogràfica Montblanc de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.