Com començar a coleccionar articles d’escritura Montblanc

Com començar a coleccionar articles d’escritura Montblanc

Si has pensat alguna vegada començar a coleccionar articles d’escritura, Montblanc és una de les millors marques per complir el teu objectiu. I ho és perquè la firma alemana està considerada com una de las marques especialitzades en aquest tipus de productes desde fa més de 100 anys. Concretament van començar a 1906 i no han parat, han anat evolucionant en disseny i desenvolupant innovacions també en la funcionalitat del seus productes fins a dia d’avui.

Has de saber que entre tots els articles d’escritura que crea la reconeguda marca alemana, hi han portamines o bolígrafs i rollerballs fins a plomes estilogràfiques.

Ha creat al llarg de la seva història coleccions d’Edició Limitada en homenatge a varies personalitats de tots els temps: professionals que van dedicar la seva vida a la literatura, música, cinema, art--- Així que si tens alguna passió igual seria una bona idea escollir aquest tema per a la teva colecció. No et sembla?

Quan adquireixis la teva primera peça, ja hauràs inaugurat la teva colecció personal. Aquest serà el començament de la teva aventura com a coleccionista. I creu-me, a vegades serà emocionant! Y, créeme, ¡a veces será emocionante! Alguns articles estan molt buscats , és difícil trobar-los a la venda ja, doncs Montblanc els va descatalogar fa molt anys i hauràs de jugar una mica als detectius investigant a fons al mercat per veure a on localitzar-los.

Una colecció no és una cosa que es completi en poc temps. Hi ha gent que dedica tota la seva vida a crear-la i gudeixen amb això. És un tipus d’estreteniment, un hobby, podríem dir un passatemps. La presa és enemiga dels coleccionistes.

També hauràs de planificar una mica quants diners vols invertir a la teva colecció,  a quina adquisició que vagis realitzant i amb quina periocitat. Segons les possibilitats de cadascún, no hi han límits de cap mena. De fet, a vegades l’únic límit serà que no trobaràs fàcilment aquella peça tant ansiada que estàs buscant desde fa temps…

A Renuevo solem tenir sempre, a més dels articles d’escritura de Montblanc més comuns, peces d’Edició Limitada de varies de les seves coleccions i a preus molt competitius. Així que ens encantaria ser una botiga de referència per a tu, nou/va coleccionista. Benvingut/da a tot un món nou per descobrir! 

Com sempre a Renuevo, la teva botiga online de segona mà. 

Vanesa

Potser t’interessi:

Com saber si una estilogràfica Montblanc és autèntica i original

Articles d’escritura Montblanc Edició Limitada d’ocasió

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.