Cures per conservar la teva ploma estilogràfica Montblanc

Cures per conservar la teva ploma estilogràfica Montblanc

Quan un adquireix un article d’escritura de valor, ha d’estar disposat a tenir cura d’ell, doncs no cal esperar que fent-lo servir i tractant-lo de qualsevol manera, només per ser de qualitat, es conservi en perfectes condicions durant molt de temps…(no, això no passarà).

És per això, que al comprar la teva Montblanc et recomanem que segueixis els següents consells:

Guarda-la bé

Per començar, malgrat que sembli obvi dir-ho, t’aconsellem que sempre que no facis ús d’ella, la guardis en el seu estutx o a una peana subjectaplomes, si és que en tens alguna. Per suposat amb la caputxa posada, en cas contrari podria eixugar-se la tinta més propera a l’orifici del plomí.

Abans de col·locar el caputxó intenta deixar net el plomí. És una costum a adquirir que si es fa desde el primer dia, et quedarà com un hàbit i això ajudarà a preservar la teva ploma. Per netejar el plomí i el filtre de la ploma, enfoca la ploma cap adalt (al revés) i fes-ho amb un paper lliure de cap borrissol o un drap suau.

Escolleix bé la tinta

Un tema important és quina tinta introduïr a l’interior de la nostra ploma. Et recomanem que sempre sigui la de la marca, en aquest cas Montblanc, que en té multitud de colors lluny de només el blau i el negre. Cada vegada que desitgis canviar per complert el color de la tinta, hauràs de realitzar una neteja a fons de l’estilogràfica i per això hauràs de fer servir aigua freda fins que aquesta surti neta i clara, sense color. Es recomana fer una neteja interior a fons de la ploma cada 3 mesos per tal de treure qualsevol resta de tinta.

La resinai els materials metàl·lics exteriors sempre és millor netejar-los sense aplicar cap producte químic o amb sabó. Hauríen de netejar-se com els vidres de les ulleres. Existeixen draps adequats per fer lluïrl’or o els metalls nobles, aquests podríen servir de forma molt efectiva.

No estrenyis molt!

Per últim, cal recalcar que és important fer servir paper o una superficie d’escritura adequada i procurar no estrenyer el plomí contra aquesta , sinó or último, recalcar que es importante utilizar papel o una superficie de escritura adecuada y procurar no apretar el plumín contra ésta en gran medida, sinó lliscar suaument al escriure.

 Quaksevol cosa que fem per tenir cura de la nostra ploma, ens serà retornada amb la prolongació de la seva vida útil i un millor aspecte d’aquesta. D’aquesta manera aprofitarem al màxim la inversió que fam fer i es convertirà en la nostra companya més fidel.

 

Com sempre a Renuevo, la teva botiga online de segona mà.

Vanesa 

Potser t’interessi:

Per qué el plomí de l’estilogràfica rasca al escriure? 

Com puc esbrinar si una ploma Montblanc és original

 

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.