El plaer d'adquirir una ploma Montblanc d'Edició Limitada

El plaer d'adquirir una ploma Montblanc d'Edició Limitada

Clic aquí per comprar una ploma Montblanc.

Adquirir una ploma d'Edició Limitada de la marca alemanya Montblanc significa, en primer lloc, ser un dels pocs propietaris d'una peça gairebé única de les que tan sols s'han fabricat uns milers d'unitats a tot el món. No resulta això ja prou exclusiu com per sentir-se especial escrivint amb una d'aquestes plomes?

PLOMA MONTBLANC EDICIÓ ESPECIAL

Una peça d'escriptura que podràs gaudir tu, però també, si l'has cuidat com hauries, diversos descendents de la teva família. Havies pensat en això alguna vegada? Cadascuna d'aquestes plomes estilogràfiques Montblanc evidentment tenen un valor econòmic, però també poden arribar a adquirir un altre tipus de valor al quedar-se com a patrimoni sentimental dins de la teva família.

Montblanc, ha dedicat col·leccions de les seves plomes d'Edició Limitada a famosos escriptors, reconeguts músics, grans personatges de la interpretació i de el món de l'espectacle ... Així que ja veus que hi ha un ampli ventall per triar una ploma que et pugui agradar.

Cada ploma de Montblanc Edició Limitada creada en homenatge a cada celebritat mundial està dissenyada amb detalls que recordin i facin referència a aquesta persona i al que es va dedicar. Des del plomí i tot el cos de la ploma fins l'estoig, els complements que s'inclou dins ... tot. Una veritable joia de l'col·leccionisme que pot ser teva per molt menys del que imagines. I, el millor de tot, que sempre tindrà valor, ja que Montblanc s'ha ocupat de dotar totes les seves plomes amb els millors materials i els acabats més delicats.

Així mateix, Montblanc també fabrica bolígrafs d'Edició Limitada, d'aquests mateixos personatges. O sigui que, si les plomes no són el teu, també podràs sentir el plaer d'escriure i signar senzillament (que no vulgarment) a "boli".

Dotades totes aquestes peces d'escriptura d'una numeració concreta que t'indica exactament quina unitat de totes les poques que es van fabricar a nivell mundial és la teva, et sentiràs que formes part d'alguna cosa: d'una comunitat d'admiració entorn al teu personatge favorit.

També pots prendre un temps per anar recopilant poc a poc totes les que formen una col·lecció concreta i completar-la. La seva recerca (moltes és difícil trobar-les, doncs ja no estan a la venda a la pàgina oficial de la Marca) és una cosa molt emocionant.

Des de Renuevo t'animem al fet que, a part de tenir-les, les gaudeixis. Peces així d'exclusives també es van crear per a ser entintades, estrenades i viscudes!

Com sempre a Renuevo, la teva botiga en línia de segona mà.

Vanesa

Com saber si una estilogràfica Montblanc és autèntica i original

Consells per comprar una ploma Montblanc de segona mà

Articles d'escriptura Montblanc Edició Limitada d'ocasió

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.