Aquest Nadal regala't la teva primera ploma estilogràfica Montblanc

Aquest Nadal regala't la teva primera ploma estilogràfica Montblanc

Clic aquí per comprar el teu regal Montblanc.

És indiscutible l'especial que et pots arribar a sentir escrivint amb una ploma Montblanc. El seu pes i el seu port, t'obliguen gairebé sense voler, a lliscar amb més elegància que mai la mà sobre el paper.

Des que adquireixes la teva primera ploma Montblanc, signar a mà qualsevol document ja mai serà el mateix. Es convertirà en un ritual especial i únic, entre tot el teclejar sense parar cada dia davant d'una pantalla.

REGALAR UNA PLOMA MONTBLANC PER NADAL

Si estàs pensant a regalar (o regalar-te) algun model d'estilogràfica Montblanc durant les pròximes festes nadalenques, i al mateix temps vols estalviar una mica de diners en la seva compra, la nostra recomanació és que vagis al mercat d'ocasió.

Comprar una ploma de segona mà de la marca bavaresa, no només et permetrà fer un desemborsament econòmic menor, sinó que també et permetrà fer-te amb veritables estilogràfiques de gran exclusivitat o que pertanyen a col·leccions numerades (poques unitats), ja que pot ser que actualment estiguin descatalogades. Sens dubte, quelcom més que interessant en el cas que siguis col·leccionista d'articles d'escriptura Montblanc.

Si mai abans havies utilitzat una ploma, hauries de pensar en al menys tres coses bàsiques per decidir sobre amb quina estrenar-te: el disseny (has de sentir còmode el pes de la estilogràfica a l'escriure i t'hauria de resultar atractiva estèticament), el traç del plomí que desitges (més fi o més gruixut, per exemple) i el pressupost amb el qual comptes.

Hi veritables plomes joia de la marca alemanya Montblanc: amb metalls preciosos, incrustacions de gemmes, gravats, filigranes ... Articles d'escriptura de luxe amb preus elevats.

Encara que sempre pots estalviar una mica del seu import original si els compres en botigues de segona mà com Renuevo, on no només venem plomes prèviament utilitzades sinó també plomes noves a estrenar, impecables amb el seu estoig i documentació.

A grans trets, podríem dividir les plomes en dos grans grups: models exclusius d'Edició Limitada i altres models igualment de qualitat, encara que amb dissenys una mica més comuns.

De les plomes d'Edició Limitada Montblanc el més destacable és que tan sols s'han fabricat uns milers d'exemplars a tot el món. El nombre concret de ploma que adquireixes referit a la quantitat total fabricada sempre figura a la estilogràfica d'aquesta forma per exemple: 12345/15000 (ploma nombre 12.345 de 15.000 plomes en total amb aquest disseny).

D'altra banda, les plomes una mica més comuns o que no són d'Edició Limitada portaran gravat un codi alfanumèric de sèrie sobre l'aurèola de el clip (només les fabricades després dels anys 80 aproximadament).

Sigui quina sigui la teva elecció, per adquirir-la, des Renuevo t'aconsellem confiar en una botiga física o online que et aporti seguretat, confiança i la màxima garantia. Així mateix, és recomanable acudir a botigues que compten amb personal expert en aquest tipus d'articles per a assessorar-te en tot el que puguis necessitar. Visita'ns i aconsegueix el teu regal per aquest Nadal. T'esperem!

Com sempre a Renuevo, la teva botiga en línia de segona mà.

Vanesa

Altres posts relacionats:

Com comprovar si una ploma Montblanc és autèntica i original (VÍDEO)

Regalar joies d'or per Nadal

Regals de Luxe nous i de segona mà per Nadal

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.