Quan tornarà a haver-hi stock de controladores DJ?

Quan tornarà a haver-hi stock de controladores DJ?

Quan podré comprar la meva controladora?

Si ets una de les persones que es dediquen ja sigui de hobby o com a professió a ser dj, et sonaran noms com Denon, Pioneer, Roland, etc

Però probablement mai hagis escoltat parlar de TSMC.

Si per aquestes dates de Nadal o properes a reis has intentat fer-te amb una nova controladora o un reproductor, especialment de la marca Pioneer, t’hauràs trobat amb la sorpresa de que és una tasca pràcticament impossible de realitzar. Llistes d’espera interminables i inclús empreses que et demanen que paguis la totalitat del preu del producte sense oferir-te una data precisa de quan s’entregarà el mateix.

Si com nosaltres has tingut l’oportunitat de consultar el mercat de segonaa mà, huràs notat que la varietat de productes ha caigut inversament proporcional al preu de cada un d’ells. Augments de fins un 50% en el que solen demanar els venedors de productes d’ocasió i escassetat és la dinàmica al mercat de segona mà.

Veure equips de DJ de segona mà aquí

Davant aquest panorama és lògic preguntar-se Què està passant amb les controladores?

Si vas estar intentant comprar una consola de videojocs o inclusive alguns models de telèfons i televisorspotser et sonarà el terme crisi de semiconductors. L’empresa que anomenàvem més a dalt (TSMC) és la responsable de la fabricació de gairebé el 25% de tots els semiconductors del món i ha declarat en més d’una ocasió que no podran recuperar el suministre dels mateixos fins bens passat el 2022 o fins el 2023. La qüestió es complica encara més quan poden veure’s notes a on la xifra puja fins el 95% de fabricació dels components especialitzats en algunes industries.

La producció d’aquest element vital és molt limitada i es va veure afectada principalment per la crisi derivada per la COVID 19. Mesos d’industries tancades han portat a que la producció es reduís enormement i no pogués seguir el ritme de la demanda.

Per més complicacions, tots els sectors els demanden i com sempre regeix la llei del millor postor. Tenint en compte que les companyies d’àudio han de competir amb els gegants de telefonia….el panorama és molt molt complexe.

Lo dit, si tens pensat canviar el teu equip DJ, potser sigui un bon moment per vendre’l per una suma major a la que aconseguiries a un altre moment i esperar a que torni a haver-hi estoc per a que la compra d’un nou et surti més rendible.

En el cas de que només vulguis comprar, tindràs que respirar profundament i pagar fins un 30% més del que aconseguiries fins fa 6 mesos.

Però en qualsevol dels dos casos, esperar a que aquesta situació es regiularitzi lo abans possible. 

Com sempre a Renuevo, la teva botiga online de segona mà.

Agustín.

 

Potser t’interessi:

Com escollir el PC per producció musical o Djing

Pros i contres de la nova Standalone XDJ RX3

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.