Consells per vendre un iPod Touch de segona mà

Consells per vendre un iPod Touch de segona mà

L'iPod Touch és un dels productes més coneguts i icònics d'Apple i que actualment segueix sent un dels productes més venuts de la coneguda empresa de Cupertino (Califòrnia).

Si en tens un i ja no el fas servir, una molt bona opció pot ser vendre'l al mercat d'ocasió. Això si, si vols fer-ho ràpid i al millor preu, hi ha certs consells i recomanacions que és important tenir en compte abans de vendre el teu iPod Touch de segona mà.

>>> Clic aquí per "Vendre un iPod Touch usat"

VENDRE UN APPLE iPOD TOUCH

Independentment del motiu que et porti a vendre el teu iPod Touch de segona mà (perquè no ho fas servir, perquè vols diners, perquè vols canviar-lo per un altre producte, ...), hi ha certs trucs que t'ajudaran a fer-ho. Vegem quins són els més importants:

- Entra al web d'Apple i comprova si el model d'iPod Touch que vols vendre, encara està en catàleg. En cas afirmatiu, mira quin és el seu preu nou. Saber el preu t'ajudarà a poder determinar el teu preu de venda.

- Entra en qualsevol plataforma, web, portal, ... especialitzat en la compra i venda d'articles de segona mà i busca el preu "orientatiu" pel que es ven qualsevol iPod Touch similar al que tu puguis tenir. Això et serà útil per poder posar un preu que sigui competitiu.

- Fes una còpia de seguretat (o backup) de tots els arxius que puguis tenir en l'iPod Touch. Així mateix esborra totes les teves dades personals i configuracions (mails, icloud, gmail, ...).

- Per esborrar totes les dades de forma correcta, la nostra recomanació és que formategis l'iPod Touch de segona mà. D'aquesta forma no només esborraràs les teves dades, sinó que també deixaràs l'iPod Touch com si fos nou. És a dir, amb la seva configuració original de fàbrica.

NOTA: disposes d'informació sobre com realitzar aquest procés a "Com formatar o fer un 'hard reset' a un iPod Touch de segona mà".

- Neteja'l bé. Com més net estigui millor. Un article de segona mà net transmet major garantia.

- Comprova que el seu funcionament és correcte i que no hi hagi res a falli.

- Ven el teu iPod Touch amb tots els accessoris que puguis tenir. I si disposes de la caixa original, millor que millor.

>>> Pots comprovar el que paguem a Re-Nuevo, fent clic a: VENDRE IPOD TOUCH

Aprofitem per informar-te, que a Re-Nuevo estem especialitzats en la compra i venda de tot tipus de reproductors iPod de segona mà. A més, ara pots fer-ho d'una manera ràpida, fàcil i còmoda, mitjançant la nostra botiga online. I no oblidis que tots els nostres iPods Touch disposen de 15 dies de prova i 1 any de garantia.

Com sempre a Re-Nuevo, la botiga professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Consells per al manteniment del teu iPod de segona mà

Consells per comprar i vendre un iPod de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.