Consells per comprar uns auriculars de segona mà (Part 1)

Consells per comprar uns auriculars de segona mà (Part 1)

Si ets un aficionat i un "consumidor" de música, el més probable és que disposis d'uns auriculars. Si no és així (o simplement vols canviar els teus), una molt bona opció és acudir al mercat d'ocasió, ja que et permetrà comprar-ne uns a preu de veritable oportunitat.

Per ajudar-te en la teva elecció i compra, en aquest article et mostrem uns interessants consells i recomanacions.

TRIAR UNS AURICULARS

Abans de comprar uns auriculars, hem de tenir present que no tots són iguals i que hi ha una infinitat de marques, de manera que haurem de triar el que més s'adapti a les nostres necessitats.

A continuació et mostrem els diferents tipus d'auriculars de segona mà que pots trobar al mercat, per ajudar-te a triar i comprar el que més et convingui.

- Auriculars de botó (Earphones): són els típics auriculars (“pinganillos”) i són els més econòmics. Es col·loquen dins de les nostres oïdes.

- Auriculars intraauriculars o intra-aurals (in-ear): són semblants als anteriors, encara que aquests van col·locats dins del canal auditiu. Aïllen més el soroll extern i la seva qualitat d'àudio és superior. Disposen de diverses coixinets de silicona, per adaptar-se a tot tipus d'oïdes. Són els que tenen una millor relació qualitat-preu. Aquest tipus d'auriculars són els que solen acompanyar a tots els mòbils i smartphones.

- Auriculars supraaurals (on-ear): són els auriculars de diadema més venuts del mercat a causa del seu ajustat preu i excel·lent qualitat. Són molt còmodes. No segellen totalment les oïdes pel que el seu aïllament del soroll exterior no és bo.

- Auriculars circumaurals (over-ear): són els auriculars que cobreixen les orelles en la seva totalitat i permeten aïllar tot el soroll extern, per d'aquesta manera oferir una qualitat de so excel·lent. Són els auriculars de segona mà que disposen del preu més elevat i solen ser utilitzats per professionals del so, DJ, músics, ... Un altre dels avantatges que ofereixen és la seva gran comoditat; cosa molt útil si vols portar-los posats durant molt de temps.

Altres dels aspectes que també has de tenir en compte abans de triar els auriculars de segona mà són:

- Plegables: hi ha alguns models que poden plegar-se, pel que és recomanable si vols portar els teus auriculars amb tu i no vols que ocupin massa espai.

- Bluetooth (sense fils): els auriculars que inclouen aquest tipus de tecnologia, permetran oblidar-te dels molestos cables.

- Cancel·lació de soroll: hi ha alguns models que permeten cancel·lar el soroll de l'ambient, millorant així la qualitat del so.

- Micròfon: en certs casos (gamers, parlar pel mòbil, jocs online, ...) pot interessar que els auriculars de segona mà incloguin un micro.

Algunes de les principals marques d'auriculars són: AKG, Beats, Bose, Denon, Pioneer, Harman Kardon, JBL, Monster, Onkyo, Philips, Sony, RHA, Sennheiser, Technics, Yamaha, àudio Technica, ...

NOTA: esperem que aquesta guia de compra t'hagi estat d'utilitat. En el proper capítol d'aquest post, analitzarem quines són les comprovacions que sempre has de fer a l'hora de comprar uns auriculars o cascos de segona mà.

Finalment, recorda que a la nostra botiga online comprem i venem infinitat d'auriculars usats. I no oblidis que oferim 15 dies de prova i 1 any de garantia en tots els nostres articles.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Auriculars de segona mà

Guia per comprar o vendre un iPod de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.