El que has de saber del festival de música electrònica Off Sónar a Barcelona

El que has de saber del festival de música electrònica Off Sónar a Barcelona

Pop, rock, trap o electrònica, si estàs a Barcelona i et molen els festivals de música tens un pla assegurat aquesta temporada sense importar quin sigui el teu gust musical preferit. No obstant, el que veritablement ens interessa aquí, desde Renuevo, és la música electrònica i l’ambient a aquesta  cosmopolita ciutat no té res a envejar a Eivissa, Berlín o Mykonos.

Barcelona aquesta setmana supera les expectatives, i si ets aficionat a aquest gènere musical juntament a les seves múltiples sub-variants t’assegurem que el que succeeix aquests dies captarà tota la teva atenció: 6 dies plegats d’esdeveniments que antecedeixen al tradicional festival de música electrònica, desde el 16 al 22 de juny es celebra el Off Sonar al Poble Espanyol, un museu al aire lliure situat a peu del famós Montjüic.

Si bé hi han esdeveniments de diferents artistes ja consagras (que podríen ser headliners de qualsevol festival) com Paul Kalkbrenner compartint cartellera amb Boris Brejcha, la majoria dels segells més importants de la música electrònica fan un show off dels seus artistes, i que, sumats als cicles ja establerts a la ciutat comptal que no volen quedar-se enrera i que realitzen ells mateixos esdeveniments amb selecció d’artistes que que fan semblar aquesta setmana el “somini humit” de qualsevol clubber.

Exemples? Drumcode amb Adam Beyer al capdavant, innervisions amb Âme i Jimi Jules, El circolo comandat pels màxims exponents de Keinemusic, Crosstown Rebels amb l’històric Damian Lazarus. El ciclo Nom, tradicional del Progressive House ajunta a una mateixa nit a Nick Warren i Eelke Klein pel dia següent presentar a Henry Saiz, Sebastien Leger, Guy Mantzur i Miss Monique.

Com deia, no hi ha estil musical que quedi descuidat durant aquesta setmana, lamentablement molts artistes actuen a la mateixa nit i al mateix horari i malgrat això, les entrades volen i alguns esdeveniments estan ja esgotats desde fa setmanes.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga online de segona mà

Agustin

Potser t’interessi:

El llegendari retorn del IMS a Pacha Resort Eivissa

El festival més innovador i inspirador de música electrònica i creació digital Mutek comença a Barcelona

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.