El llegendari retorn del IMS (International Music Summit) a Pacha Resort Eivissa

El llegendari retorn del IMS (International Music Summit) a Pacha Resort Eivissa

Després de 2 anys de cancel·lacions se celebra una vegada més el IMS (International Music Summit) a la illa d’Eivissa del 27 al 29 de abril. Durant anys, aquest esdeveniment ha estat el punt de trobada entre els artistes i empresaris més aclamats al voltant del món vinculats a la música electrònica i aquest any no serà l’excepció.

Començant per l’emblemàtic destí a on s’ubicarà a la illa d’Eivissa, el  Pacha Resort a on es portaran a terme una sèrie de discussions, entrevistes i Keynotes, masterclasses, workshops, esdeveniments de networking i  apartats pel Wellness dels artistes - entre altres activitats – i què a més té com particularitat aquest any el Bye Bye Plastic, col·laborant amb les 0 emisions de CO2 i credencials biodegradables per l’esdeveniment. Malgrat l’absència de Panels tradicionals com a les 12 edicions anteriors és un punt per remarcar.

Jaguar i Peter Tong seran els responsables de conduïr el “in pursuit of purpose” un dels esdeveniments centrals d’aquest any a on clarament la temàtica estarà acolorida pels 2 anys passats de pandèmia i la recuperació i regeneració d’una de les industries més colpejades del món.  Artistes de la talla de BLOND:ISH, Brian Eno, Deadmau5, Duran Duran & Erol Alkan, DVS1, Jaguar, Jamie Jones, Kerri Chandler, Laurent Garnier, Nastia, Nora En Pure, Patrick Topping, Portrait XO, Prospa, Richie Hawtin, Sarah Story, Tsha seran part d’aquest festival donant les seves opinions i punts de vista referent a l’estat actual de la industria.

Per una altra banda, fan aparició amb força conceptes com NFT i Metavers, 2 eines què estan donant els seus primers passos en el que es refereix a la industria de la música electrònica.

Per suposat les presentacions en viu tampoc faltaran a on actuaran Jamie Jones, the blessed Madonna, Joy Orbison, Overmono entre d’altres.

Una vegada més Espanya serà el centre neuràlgic de la música electrònica i el djing malgrat sigui per uns dies, s’especula amb la presentació de noves tecnologies per part de les grans marques i novetats que sense cap dubte influiran a tots els que en formen part de la industria. 

Com sempre a Renuevo, la teva botiga online de segona mà.

Agustín

 

Potser t’interessi:

Com començar a tenir un estudi de producció a casa?

El festival més innovador i inspirador de música electrònica i creació digital, Mutek comiença a Barcelona

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.