Sorteig d'un iPhone 6 o d'un Samsung Galaxy S5 de segona mà

Sorteig d'un iPhone 6 o d'un Samsung Galaxy S5 de segona mà

El passat dia 16 d'octubre vam posar en marxa la nostra nova web amb un disseny més actual i dinàmic que l'anterior. Per celebrar-ho amb tots els nostres clients i seguidors, hem preparat un sorteig en el qual podràs guanyar un excel.lent smartphone. Si t'animes a participar, pot ser que guanyis un Apple iPhone 6 o un Samsung Galaxy S5 totalment gratis.

SORTEIG D'UN SMARTPHONE TOTALMENT GRATIS

Ja són molts els sortejos que hem realitzat a Re-Nuevo, però el que iniciem avui és realment especial, ja que tindràs la possibilitat d'aconseguir un smartphone d'última generació gratis. Exactament sortejarem un d'aquests 2 mòbils de segona mà:

- Apple iPhone 6 16GB Lliure

- Samsung Galaxy S5 16GB Lliure

El guanyador del sorteig tindrà la possibilitat de triar el seu premi entre els 2 models de smartphone. Si resultes ser l'agraciat, podràs triar entre el mòbil d'Apple o el mòbil de Samsung. La decisió serà teva.

NOTA: els dos mòbils són unitats de segona mà i en un estat de conservació excel.lent. Així mateix, tots dos vindran acompanyats del seu carregador original.

El sorteig el realitzarem a través de la nostra pàgina de Facebook des d'avui 23 d'octubre fins al pròxim 30 de novembre. Per participar només has d'entrar a la nostra pàgina i seguir les instruccions que trobaràs allà (Sorteig iPhone 6 o Galaxy S5).

Si estàs interessat en el sorteig, fes click al següent enllaç: Sorteig Facebook Re-Nou | Guanya un iPhone 6 o un Galaxy S5

Molta sort!

Com sempre a Re-Nuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.