Estrenem nova WEB | Re-Nuevo

Estrenem nova WEB | Re-Nuevo

Per tal d'oferir un millor servei on-line als nostres clients i seguidors, a Re-Nuevo iniciem una nova etapa amb l'estrena d'una nova web, que unificarà tant la nostra actual web corporatiu con la nostra botiga i joieria en línia.

NOVA WEB WWW.RENUEVO.ES (CA) 

Hem realitzat un nou disseny buscant una web més dinàmica i intuïtiva, facilitant d'aquesta manera la navegació i recerca de continguts en ella. Una web realitzada amb els últims avenços tecnològics, per a un millor rendiment i ràpida càrrega del contingut.

Per facilitar la navegació per internet, hem unificat tots els nostres serveis i botigues online a aquesta nova web. Ara podreu trobar d'una forma fàcil, ràpida i còmoda qualsevol producte o joia de segona mà, així com tot tipus de consells i informació sobre el mercat d'ocasió.

BOTIGA ONLINE RE-NUEVO 

A Re-Nuevo busquem oferir el millor servei possible a tots aquells que voleu vendre o comprar productes de segona mà. Per això, en la nova web hem volgut facilitar a l'usuari la navegació, pel que en la part superior trobarem 3 grans botons que donen accés als principals serveis de Re-Nuevo:

• Vull COMPRAR

• Vull VENDRE

• Vull VENDRE I RECUPERAR

A sota d'aquests botons, trobem totes les famílies corresponents als nostres productes de segona mà, perquè d'una manera simple puguem buscar i/o comprar allò que necessitem.

Destaquem el panell esquerre de la WEB en què es mostra el preu de l'or (actualitzat diàriament) així com els últims posts del nostre BLOG.

Us informem que a través de la nova web (Botiga online de Segona Mà) també hi trobareu tots els nostres vídeos (Consells, Productes Premium, ...), informació sobre l'empresa i accés a totes les xarxes socials en les què estem presents.

Agrairem qualsevol suggeriment que cregueu pugui ajudar-nos a oferir un millor servei. Us convidem a navegar per la nostra web o botiga online.

Com sempre a Re-Nuevo, la teva botiga professional de segona mà

Equip RE-NUEVO

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.