Comparativa entre la Nintendo 2DS, Nintendo 3DS i 3DS XL de segona mà

Comparativa entre la Nintendo 2DS, Nintendo 3DS i 3DS XL de segona mà

Nintendo és un dels principals fabricants de videoconsoles portàtils que podem trobar en l'actualitat i si busques estalviar una mica de diners en la compra d'un dels seus equips, una molt bona opció és acudir al mercat d'ocasió. Ja que són diverses la videoconsoles de la marca nipona, en el post d'avui farem una comparativa entre la Nintendo 2DS, la Nintendo 3DS i la Nintendo 3DS XL de segona mà. 

NINTENDO 2DS, 3DS O 3DS XL. QUINA ESCOLLIR?

Cada model s'adequarà a les diverses necessitats que pugui tenir el client, ja que cadascuna té diferents particularitats. Les principals diferències entre totes elles són les següents:

- La Nintendo 3DS de segona mà és molt compacta i té una mida mitjana, el que fa que sigui una de les més còmodes de portar i de mantenir a l'hora de jugar. Té un preu mitjà ajustat perfecte per a tot tipus de butxaques. Com el seu nom indica té el conegut efecte 3D de Nintendo.

- La Nintendo 3DS XL de segona mà és la que té la pantalla més gran, el que juntament amb un sistema 3D més evolucionat, beneficia a l'hora de jugar. Els materials i els acabats de la videoconsola són de major qualitat. El preu és el més elevat de les tres.

- La Nintendo 2DS de segona mà és la més recent dels tres models així com la més econòmica i assequible. Sense cap dubte, és la videoconsola portàtil perfecta per a aquells que no vulguin gastar massa diners. Al contrari que les seves germanes grans, la Nintendo 2DS no és plegable. No disposa de tecnologia 3D, encara que es pot jugar amb tots els jocs de Nintendo 3DS / DS. Disposa de 2 càmeres 3D i pel que fa a l'àudio, només podrem escoltar els jocs en estèreo a través dels auriculars.

Perquè disposeu de tota la informació, us deixem una taula comparativa en la qual podreu consultar totes i cadascuna de les característiques de les 3 consoles portàtils Nintendo (Veure imatge adjunta).

Finalment, recorda que a Re-Nuevo pots comprar i vendre el teu Nintendo 2DS, 3DS o 3DS XL de segona mà al millor preu. Oferim 15 dies de prova i 1 any de garantia.

Et convidem a visitar la nostra botiga online, on podràs comprar o vendre d'una manera fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa.

Com sempre a Re-Nuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Consola 2DS de segona mà, el regal perfecte

Consells per comprar una Nintendo 3DS XL de segona mà 

Manteniment de la teva consola Nintendo 3DS de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.