Consells per comprar una consola clàssica de segona mà (Part 1)

Consells per comprar una consola clàssica de segona mà (Part 1)

Al mercat d'ocasió podem trobar infinitat de vídeo-consoles: PlayStation, Xbox, Nintendo, ...). Però un dels segments que més ha crescut en els últims anys, és el que pertoca a les consoles clàssiques (antigues) de segona mà.

Si tu també vols adquirir una d'aquestes consoles, l'únic camí possible és acudir al mercat d'ocasió. Per facilitar-te la compra i que aquesta sigui exitosa, en el post d'avui et mostrem una sèrie de consells perquè puguis comprar una consola clàssica de segona mà.

CONSOLES CLÀSSIQUES, ANTIGUES, RETRO O VINTAGE DE SEGONA MÀ

És important tenir en compte que alguns models de consoles antigues poden tenir certes comprovacions especials.

Per això, en les següents parts d'aquest post, anirem analitzant les diferents consoles clàssiques que podem trobar al mercat de segona mà i cadascuna de les particularitats que sempre haurem de provar.

Avui, en canvi, únicament us mostrem un seguit de consells i recomanacions aplicables a qualsevol consola clàssica de segona mà, i que us seran de gran utilitat si esteu pensat en compra un.

Les comprovacions més importants i que sempre haureu de tenir en compte són:

- Estat visual: heu de comprovar que la consola clàssica/retro no estigui excessivament bruta, no presenti cops, ratllades importants o qualsevol altre tipus de desperfecte. Són consoles antigues per la qual cosa ens hem de fixar bé.

- Funcionament: pot semblar més que obvi, però la consola ha de funcionar correctament. Endolla-la al corrent i verifica que funciona i que pots jugar.

- Cartutxos: la majoria de consoles antigues o clàssiques de segona mà disposen d'una ranura d'entrada per als cartutxos (els jocs). Comprova que no estigui molt bruta i que estigui en bon estat. És més que recomanable que introduïu un joc i verifiqueu que la consola pot llegir-lo de forma òptima.

- Comandaments: els comandaments han d'estar en bon estat i no han de tenir cap part trencada. No oblideu verificar que tots els botons funcionen. L'estat del cable ha de ser bo i no ha de presentar entroncaments, cable pelat, ...

- PAL o NTSC: presta atenció al sistema de codificació de senyal de televisió de la consola. Les que disposen d'un sistema PAL funcionen perfectament a Europa, en canvi el sistema NTSC pot donar-te algun tipus de problema al connectar al televisor, ja que el NTSC s'utilitza principalment als Estats Units.

- Cables de vídeo: molt important que la consola vingui acompanyada dels corresponents cables per realitzar la connexió al televisor.

- La caixa: sempre resultarà aconsellable que comprem una consola antiga de segona mà que vingui acompanyada de la seva caixa original.

- Garantia: el nostre consell és, que al ser consoles antigues, sempre compris a botigues online o establiments que siguin de la teva confiança i que t'ofereixin alguna tipus de garantia. I recorda demanar sempre el tiquet o factura de compra.

A mode d'informació, aquestes són algunes de les consoles antigues o clàssiques de segona mà:

- PlayStation 1 (One) de segona mà

- PlayStation 2 de segona mà

- Game Boy de segona mà

- Game Boy Advance de segona mà

- Nintendo NES de segona mà

- Super Nintendo de segona mà

- Nintendo 64 de segona mà

- Sega Genesis de segona mà

- Atari 2600 de segona mà

- GameCube de segona mà

- Sega Game Gear de segona mà

- Sega Saturn de segona mà

- Sega Dreamcast de segona mà

- Sega Mega Drive de segona mà

- Sega Mega Drive II de segona mà

- Sega Master System de segona mà

- Atari 7800 de segona mà

- SNK Neo Geo de segona mà

Pots comprovar el nostre estoc en consoles retro o clàssiques de segona mà a la secció corresponent de la nostra botiga online: Consoles Antigues de Segona Mà

I si vols vendre qualsevol consola antiga que puguis tenir a casa i que ja no facis servir, no deixis de consultar aquest llistat en què trobaràs el preu que paguem per elles: Llistat PREU COMPRA Consoles Clàssiques (PDF)

Finalment, recorda que a Re-Nuevo pots comprar i vendre tot tipus de consoles clàssiques de segona mà al millor preu. I no oblidis que totes les nostres consoles disposen de 15 dies de prova i 1 any de garantia.

Et convidem a visitar la nostra botiga online (Botiga de Segona Mà), on podràs comprar o vendre d'una manera fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa.

Com sempre a Re-Nuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Cures per la teva consola PlayStation 1 de segona mà

Consoles vintage de segona mà

Consells sobre consoles de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.