Què cal tenir en compte al comprar un producte de segona mà

Què cal tenir en compte al comprar un producte de segona mà

Al comprar un article usat és important que tinguem en compte una sèrie d'aspectes, per d'aquesta manera evitar sorpreses.

Per això, en el post d'avui us mostrem un seguit de consells i recomanacions que no heu d'oblidar a l'hora de comprar un producte de segona mà.

CONSELLS PER COMPRAR ARTICLES DE SEGONA MÀ

Avui dia existeixen infinitat de productes en el mercat d'ocasió, per tant, és més que previsible que puguem trobar qualsevol producte de segona mà que vulguem comprar.

Perquè puguem comprar productes de segona mà amb total garantia, hi ha certes comprovacions que sempre hem de tenir en compte (consells de compra). Aquí et mostrem els més importants:

NOTA: és important recordar que certs productes de segona mà poden tenir certes particularitats i requereixin de consells de compra molt específics. Disposes de més informació sobre tota mena d'articles al nostre Blog (Consells de Segona Mà)

- Comprovació del producte: has de comprovar que el seu estat de conservació és bo, que és el mateix que diu el venedor i que no presenta cap tipus de desperfecte o trencament.

- Comprovació del funcionament: si és un producte de segona mà elèctric o a bateria, no oblidis comprovar que el seu funcionament és l'òptim.

- Fixa't que funcioni al teu país: presta atenció i verifica que el producte de segona mà que vols comprar, funcionarà perfectament al teu país (teclat espanyol, tipus d'endoll, companyia telefònica, televisor PAL o NTSC, idioma, ...)

- Accessoris: fixa't bé en que el producte disposa dels accessoris que podrien considerar-se "gairebé obligats". Exemple: carregador en el cas de mòbils, portàtils, ...; el comandament a distància en el cas d'un televisor, ...

- Anuncis "sospitosos": molt de compte amb tots aquells anuncis que presenten excessives faltes d'ortografia o altres defectes (paraules poc freqüents) que no generen confiança. També has de vigilar amb aquells anuncis de segona mà en els que s'adjunten fotografies "genèriques" del producte. Abans i comprar, sempre has de poder veure el producte exacte de segona mà que vas a comprar.

- Quina és (o era) el seu preu nou ?: per comprovar si el que vas a comprar és una bona oportunitat, és més que recomanable esbrinar el seu preu nou. Encara que el producte estigui descatalogat, navegant per internet també podràs trobar quin era el seu preu nou.

NOTA: hi ha certs productes de segona mà, que podrien arribar a ser més cars que el que costaven quan eren nous. Ens referim a productes "retro", "clàssics", “de col·leccionisme ", ...

- Comprova a "la competència": avui dia hi ha infinitat de webs i plataformes dedicades al mercat de segona mà, pel que recomanem que busquis el mateix producte que vols comprar, i que verifiquis si el seu preu és "competitiu" i que no és massa elevat.

- Compte amb preus "exageradament" baixos: si el producte de segona mà que vols comprar té un preu massa baix, és millor desestimar la seva compra. Podria tractar-se d'un producte espatllat i que no funciona, d'un producte fals o d'un producte de dubtosa procedència.

- Factura, tiquet o contracte de compravenda: si vas a comprar l'article de segona mà en una botiga física o online, no oblidis mai reclamar el teu tiquet o factura. Si pel contrari tens pensat comprar-lo a un particular, pot ser útil fer un petit contracte de compravenda.

NOTA: disposes d'informació sobre com fer-ho en "Aprèn a fer un contracte de compravenda de segona mà"

- Confiança i garantia: recomanem que sempre compris en botigues o establiments que siguin de la teva confiança i que ofereixin algun tipus de garantia.

I recorda que a la nostra botiga online (Botiga de Segona Mà), pots comprar tot tipus de productes de segona mà, d'una manera fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa. A més, tots els nostres productes disposen de 15 dies de prova i 1 any de garantia.

Com sempre a Re-Nuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Compra segura: articles de segona mà en internet

Com fer un contracte de compravenda per comprar productes de segona mà

Consells per comprar productes de luxe de segona mà

Consells per vendre articles de segona mà

Com guanyar més diners al vendre un producte de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.