Què comprovar al comprar una atornilladora HILTI de segona mà

Què comprovar al comprar una atornilladora HILTI de segona mà

Una de les marques d’atornilladors més coneguda en el món de la construcció és Hilti. Són eines fiables, sòlides, tecnològicament avançades, fabricades amb materials de qualitat, ... i de preu elevat.

És per això, que molts usuaris recorren al mercat d'ocasió per poder comprar-ne una, però a un preu molt més baix. Per ajudar-te en la teva compra, en el post d'avui compartim una sèrie de consells i recomanacions, sobre tot el que has de comprovar si vols comprar una atornilladora Hilti de segona mà.

ATORNILLADORA HILTI DE SEGONA MÀ

A títol informatiu,aquestes son els diferents models d’atornilladors que pots trovar dins d ela gama d’eines Hilti:

- Atornilladores per a acer i metall (ST 1800-A22, ST 1800, ST 2500)

- Atornilladores per a acabat interior (SD 5000-A22, SD 6000, SD 5000)

- Trepants, atornilladores i claus d'impacte (SF 10W-A22, SFC 14-A, SFC 22-A, SIW 22T, SFH 14-A, SFH 22-A, SID 14-A, SIW 14-A, SID 22 -A, SIW 22-A, SIW 22T-A, UD 16, UD 30, UH 700)

CONSELLS DE COMPRA

Aquests son els principals aspectes que has de tenir en compte, així com les comprovacions a realitzar, si vols comprar un atornilladora Hilti de segona mà:

1.- Comprova i verifica que l'estat visual de l’atornillador sigui bo. No ha de presentar cops importants i ni molt menys trencaments. Tingues en compte que són eines professionals, pel que és més que normal que puguin presentar ratllades (o moltes ratllades). Les ratllades no han de ser un factor per desestimar la compra. El que realment serà important és el seu funcionament.

2.- Has de verificar que el funcionament de l’atornillador Hilti de segona mà sigui l'òptim. Comprova totes les funcions que pugui tenir l'eina.

3.- Presta atenció a si l’atornilladora és de funcionament elèctric o a bateria. Cadascuna té les seves particularitats i diferents comprovacions a realitzar.

4.- Si la atornilladora Hilti és elèctrica, hauràs de comprovar que el cable estigui en perfectes condicions. Evita comprar aquelles unitats que tinguin un cable pelat, amb entroncaments, ... No oblidis verificar l'endoll.

5.- En canvi, si el seu funcionament és a bateria, hauràs de comprovar que la bateria o bateries funcionen correctament. Comprova que el carregador funciona i que les bateries carreguen correctament. Mai compris atornilaldors Hilti, les bateries dels quals puguin presentar algún tipus d’inflor.

NOTA: recorda que és important que carreguis la bateria al màxim i comprovis quanta estona pots treballar amb ella. Una bateria en mal estat, s'esgotarà de forma ràpida.

6.- Igual que aconsellem fer amb altres eines a bateria, sempre que sigui possible intenta comprar aquelles que disposin de 2 bateries. Recorda probar-les totes dues.

7.- Comprova el selector de direcció de gir i que aquest funciona correctament.

8.- Si disposa de 2 marxes de funcionament, has de comprovar cadascuna d'elles.

9.- Les atornilladores Hilti dissenyades per a metall/acer i per envans/pladur disposen d'un capçal especial. Presta atenció al fet que el capçal estigui disponible i que no falti.

10.- Si la atornilladora Hilti disposa d'accessoris, millor que millor.

11.- Molt recomanable que disposi de la caixa maletí de transport.

12.- Tracta de comprar eines Hilti en botigues que siguin de la teva confiança i que ofereixin algun tipus de garantia. I recorda demanar sempre el tiquet o factura de compra.

Finlament, et convidem a visitar la nostra botiga online (Botiga de Segona Mà), on podràs comprar atornilladores Hilti de segona mà (o altres eines), d'una forma fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa. I recorda que totes les nostres eines disposen de 15 dies de prova i 1 any de garantia.

Com sempre a Re-Nuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Consells per comprar o vendre eines elèctriques de segona mà

Tipus de bateries recarregables per a eines de segona mà

Guia pràctica per comprar i vendre eines de segona mà

Consells per vendre eines de segona mà al millor preu

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.