Com comprovar una ràdio de cotxe de segona mà

Com comprovar una ràdio de cotxe de segona mà

Acudir al mercat d'ocasió per adquirir un autoràdio, és una bona forma d'estalviar diners. Però si a més vols que la teva compra sigui tot un èxit, hi ha alguns aspectes que hauràs de tenir en compte.

En el post d'avui et mostrem alguns consells i recomanacions de tot el que has de comprovar abans de comprar una ràdio de cotxe de segona mà.

RÀDIO DE COTXE DE SEGONA MÀ

Abans de comprar una ràdio de cotxe en el mercat de segona mà, aquestes són les principals comprovacions que has de fer:

1.- Comprova que la ràdio de cotxe de segona mà està en bon estat i que no presenta cops o ratllades importants, i ni de bon tros algun tipus de trencament. Presta atenció al marc de la ràdio (ha d'estar en bon estat).

2.- Tingues present que hi ha 2 tipus de mida de ràdio de cotxe; la 1 DIN (Normal) i la 2 DIN (més gran). Informa't sobre quin és model que més s'adapta a les teves necessitats.

3.- La ràdio de cotxe sempre ha d'anar acompanyada de la seva corresponent "camisa" i aquesta ha d'estar en bon estat (sense signes d'haver estat forçada).

4.- Comprova que disposa del cable connector universal (ISO) necessari per connectar la ràdio amb el cotxe.

5.- Connecta la ràdio i comprova que tant el CD, DVD, entrada auxiliar, entrada USB, ... funciona correctament. No oblidis verificar la pantalla frontal, els botons, selectors, ...

6.- Puja i baixa el volum i comprova que el so és correcte.

7.- Si el frontal és extraïble, comprova que no tingui folgança i que pot retirar-se i tornar a connectar de forma correcta.

8.- Verifica que la ràdio no estigui bloquejada. Si ho està, no oblidis sol·licitar el codi al venedor.

9.- Si disposa de la funció Bluetooth has de verificar el seu correcte funcionament. Prova a aparellar-la amb el teu mòbil. (Segurament necessitaràs un codi, sol·licita-ho al venedor)

10.- Totes les ràdios han de tenir el seu corresponent número de sèrie. Comprova que no està ratllat o esborrat.

11.- Si la ràdio disposa de comandament a distància, verifica que funciona perfectament.

12.- Comprova que el seu preu sigui competitiu. Per a això, hauràs de visitar diferents plataformes de segona mà i buscar el mateix model de ràdio de cotxe. Si el preu és "exageradament baix", no recomanem la seva compra, ja que podria ser degut a un equip espatllat o de dubtosa procedència.

13.- El nostre consell és que compris la teva ràdio de cotxe de segona mà en algun establiment o botiga online que sigui de la teva confiança i que et ofereixi garanties. No oblidis mai sol·licitar la factura o tiquet de compra

Finalment, no oblidis que a Re-Nuevo podràs comprar la teva radio de cotxe de segona mà al millor preu i amb total garantia (oferim 15 dies de prova i 1 any de garantia).

Pots consultar el nostre estoc a través de la nostra botiga online (www.renuevo.cat), on podràs comprar el teu autoràdio d'una forma fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa.

Com sempre a Re-Nuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Consells per comprar o vendre altaveus de cotxe de segona mà

Consells per comprar o vendre una etapa de potència de cotxe de segona mà

Consells per comprar o vendre un subwoofer de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.