Descobreix les fallades més comunes d'una XBOX ONE de segona mà

Descobreix les fallades més comunes d'una XBOX ONE de segona mà

Al comprar una Xbox One al mercat d'ocasió hi ha certs aspectes que és important tenir en compte. Però sense cap dubte, el més important d'ells (i bàsic) és verificar que la consola funciona i que podràs jugar amb ella.

Per això i per assegurar que la consola que vas a comprar no presenta problemes, en aquest post trobaràs una breu recull de totes les fallades i errors de funcionament que pots trobar en una consola Xbox One de segona mà.

NOTA:
disposes més informació sobre tot el que has de valorar en comprar la Xbox One en (Consells per comprar una consola Xbox One de segona mà)

FALLADES I ERRORS COMUNS DE LA XBOX ONE

Al tractar-se d'un producte de segona mà, és de vital importància que verifiquis que el funcionament de la Xbox One és l'òptim i correcte. De res servirà una consola que aparentment sembla nova, però que no funciona.

NOTA: aquests errors només solen produir-se en alguns models de Xbox One i no solen afectar totes les consoles. Segons Microsoft aquests errors només afecta 1% de les seves consoles. Sigui com sigui, el nostre consell és que sempre verifiquis el funcionament de la qual vagis a comprar.

Les fallades més comunes de funcionament en Xbox One (defectuoses) són:

- Problemes amb la unitat de reproducció de discos Blu-Ray i DVD: a l'introduir el disc se sent un fort soroll (una mena de "copets") que evidencien una fallada de la unitat. No es podrà llegir cap tipus de disc. És evident que aquest seria un dels errors més greus, ja que no podríem jugar a cap joc.

- Problemes amb el mecanisme d'expulsió dels discos. No oblidis comprovar que la Xbox One pot expulsar els discs introduïts de forma correcta,

- Problemes amb els comandaments inal.làmbrics: hi han errors de sincronització entra la Xbox One y el comandament, per la qual cosa el comandament deixa de funcionar.

- Problemes a l'actualitzar la Xbox One de segona mà. Alguns usuaris han reportat el que es coneix com l'error E100, en què després d'una actualització del sistema la consola queda totalment bloquejada.

- Captures de pantalla ("pantallazo"): en algunes ocasions i mentre estàs jugant, es produeixen captures de pantalla negres. El joc es tancarà i tornarà a iniciar-se.

-Font d'alimentació molt sorollosa: hi ha algunes unitats en què el soroll (so) de l'alimentació és molt alt (gairebé més que el joc).

Si has notat algun error diferent als indicats anteriorment, t'agrairíem ho compartissis amb nosaltres en el següent enllaç (Fallades de la Xbox One). D'aquesta manera el podríem incorporar a la llista d'aquest post.

Finalment, recorda que a Re-Nuevo pots comprar el teu Xbox One de segona mà al millor preu i amb total garantia. Oferim 15 dies de prova i 1 any de garantia.

Pots visitar-nos a la nostra botiga online (www.renuevo.cat), on podràs comprar o vendre la teva Xbox One d'una forma fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa.

Com sempre a Re-Nuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.