Thermomix Friend: Per què és i quines funcionalitats té?

Thermomix Friend: Per què és i quines funcionalitats té?

Tots estem d’acord en què Vorwerk ha revolucionat la cuina del S.XXI amb Thermomix, ara som capaços de cuinar cent plats increïbles sense tenir grans coneixements culinaris a través de la cuina guiada.

Aquest robot de cuina ens permet estalviar molt de temps i augmentar la qualitat dels nostres menjars, ara sota aquesta premisa i si ets un veritable fanàtic/a de TMX segur que t’ha passat què en algún moment has desitjat poder cuinar amb dos gots a la vegada. Ja sigui per fer dues salses diferents, una massa i un farcit, la Thermomix Friend arriba com un aliat de la nostra TM6 o TM5 per ajudar-nos, mitjançantla seva connexió per Bluetooth a elaborar receptes en els dos dispositius. Però què vol dir això exactament? Aquí t’ho expliquem!  

TM Friend s’encarregarà dels passos o receptes més llargues, podríem dir què és una extensió del robot tradicional per facilitar els procesos de cuina. Per exemple, podràs cuinar un estofat i deixar la teva Thermomix lliure per altres preparacions com acompayaments o postres malgrat tingui menys funcionalitats que la seva germana gran. 

TM Friend cuina al vapor, barreja, fregeix a foc lent i manté calents els aliments. Les funcions que no trobarem en la Friend són picar, trossejar, pastar o pesar quantitats. De fet, només compta amb dues velocitats, el que permet remoure el menjar mentres cou.

La TM Friend és per tu? Si la teva família és nombrosa, t’apassionen les reunions culinaries o t’encanta cuinar i el que et sobra ho congeles, llavors la resposta és un sí rotund. Com els robots treballen en simultani, ens permet realitzar preparaciones en quantitat, mentres a un got cous un ingredient, a l’altre prepares el sofregit per a la salsa.

I què dir del seu disseny? Doncs què és senzill i elegant, força més lleuger que la tradicional TMX, el que permet guardar-la a qualsevol racó de la cuina, bàsicament està pensada per optimitzar el seu su maneig aportant comoditat i funcionalitat a la teva llar. És ideal comptar amb un altre parell de mans a la teva cuina per preparar un menú setmanal a meitat de temps, no trobes?.

Llest@ per treure el màxim profit i potenciar la teva habilitat creativa a la cuina amb Thermomix Friend? Apostem a que sí 😊 

Com sempre a Renuevo, la teva botiga online de segona mà.

Adrià

 

Potser t’interessi:

Val la pena invertir en una Thermomix?

El que has de saber de la Thermomix TM6

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.