Trucs per vendre online el teu rellotge Breitling de segona mà

Trucs per vendre online el teu rellotge Breitling de segona mà

Fes clic per vendre el teu rellotge Breitling.

Si vas a vendre el teu rellotge Breitling a internet i vols fer-ho de forma ràpida i al millor preu, és important que tinguis en compte diversos aspectes.

Per ajudar-te a això, a continuació compartim amb tu una sèrie de trucs, consells i recomanacions perquè puguis vendre online el teu rellotge Breitling de segona mà.

VENDRE UN RELLOTGE BREITLING

Breitling és una empresa suïssa fundada el 1884, especialitzada en el disseny i fabricació de rellotges de luxe. Per tant, al tractar-se d'un article Premium, tot el que haurem de realitzar per vendre’l online haurà d'estar a l'alçada, ja que el futur client segurament també serà "Premium".

Els principals aspectes als quals hauràs de prestar atenció, per garantir una venda exitosa, són els següents:

1.- Com més aviat millor: si disposes d'un Breitling que últimament no fas servir o si t'agradaria canviar-lo per un model més actual (sigui o no de la mateixa marca) la nostra recomanació és que el posis a la venda el més aviat possible, per tal de recuperar part de la inversió inicial. Quan abans posis el rellotge a la venda més gran serà l'import que podràs demanar per ell.

2.- Sense presses: un cop hagis publicat el teu anunci de venda, és important que siguis una mica pacient i no vulguis posar un preu massa baix per vendre’l gairebé de forma instantània. Es tracta de buscar el preu de venda correcte per així guanyar una mica més de diners.

3.- Estat de conservació: és important que et fixis en l'estat del rellotge (ratllades, petits cops, ...) i has de ser objectiu en aquest aspecte. Tingues present que en funció d'això podràs posar un preu de venda més o menys elevat.

4.- Busca el model exacte: evidentment, no tots els models de Breitling són iguals. Has de buscar quin és el model exacte del teu rellotge. Si no el coneixes, hauràs de realitzar una recerca per internet intentant trobar el teu mateix model. És important que et fixis en elements com el diàmetre caixa, tipus de polsera, caixa, manetes, data, ...

5.- Quars o automàtic: si no saps el moviment del teu rellotge Breitling (quars o automàtic) hauràs esbrinar-ho, ja que el seu preu dependrà i molt en funció de quin sigui el seu moviment. Els rellotges automàtics sempre són més cars. Per esbrinar-ho pots anar a qualsevol botiga especialitzada en rellotges i consultar-ho.

6.- I si és d'or?: molta atenció en el cas que el rellotge Breitling estigui realitzat en or. El seu preu de venda serà superior, però hauràs de ser més precís a l'hora de posar-li preu per no equivocar-te. No oblidis que el preu de l'or fluctua i que no sempre és el mateix.

7.- Models antics o vintage: encara que puguis pensar que per un Breilting antic no aconseguiràs massa diners, això no és així. Tingues present que alguns models antics poden ser de col·leccionisme, de manera que el seu preu de venda pot ser molt elevat.

8.- Preu: abans d'establir un preu és recomanable buscar el seu preu nou (si encara està en catàleg) i el seu preu de segona mà. D'aquesta manera aconseguiràs posar-li un preu que sigui competitiu. Per buscar el seu preu usat, et recomanem que visitis alguna de les plataformes de compravenda de segona mà existents (Renuevo, Wallapop, Chrono24, Ebay, ...). No oblidis que el preu final també ha de ser fixat en funció del seu estat de conservació.

9.- Anunci i fotos: realitza anuncis de qualitat en els quals s'especifiqui tota la informació relativa al rellotge (model, material, curiositats, accessoris, ...) així com el seu estat de conservació. Tracta de fer anuncis sense faltes d'ortografia ja que en cas contrari transmetràs deixadesa i poc garantia. Així mateix, les fotos hauràs de ser de qualitat i ben il·luminades. Recomanem realitzar diverses fotos i amb un fons blanc que ajudarà a destacar el teu rellotge. Les teves probabilitats d'èxit dependran i molt, d'un bon anunci i unes bones fotos.

10.- Comoditat en el pagament: al tractar-se d'una venda online, és important que facilitis el pagament al màxim. No et limitis a transferència bancària, altres mètodes de pagament també han de ser contemplats (PayPal, Contra reemborsament, ...).

11: Inclou accessoris: si disposes de la seva caixa original, certificat d'autenticitat, polsera, ... no dubtis a afegir-los al costat del rellotge. També hauràs d'indicar en la descripció del teu anunci.

Finalment, recorda que a Renuevo disposem de més de 20 anys d'experiència en la compra i venda de tot tipus de rellotges de marca (Breitling, Rolex, Omega, Tag Heuer, ...). Et convidem a visitar la nostra botiga online en la qual podràs vendre i/o comprar el teu relllotge Breitling d’una forma fácil, rápida, cómoda i amb la máxima de les garanties.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Recomanacions per comprar un rellotge Breitling usat

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.