Rellotges i polseres intel.ligents de segona mà (Part 1)

Rellotges i polseres intel.ligents de segona mà (Part 1)

Ja falta poc per acabar aquest 2014 i no volem fer-ho sense abans parlar una mica dels dispositius anomenats "smart wearables", ja que aquest tipus de gadgets cada dia estan més presents en el nostre mercat. Per això, en el post d'avui analitzarem alguns dels principals rellotges i polseres intel·ligents que pots trobar al mercat de segona mà.

QUÈ SÓN ELS DISPOSITIUS WEARABLES?

Podríem definir-los com a dispositius o articles "portables o vestibles", és a dir, com tots aquells dispositius electrònics que podem posar-nos a sobre i portar-los. Un exemple clar de "weareables" són els rellotges, polseres, anells, ulleres, sabatilles, ... que gràcies a l'electrònica, s'han convertit en objectes intel·ligents capaços de recollir i proporcionar tot tipus d'informació.

A causa del gran creixement d'aquests dispositius, són molts i diversos els wearables que han aparegut durant aquest 2014, pel que la seva presència en el mercat de segona mà comença a ser important.

RELLOTGES INTEL.LIGENTS DE SEGONA MÀ

Els rellotges intel·ligents o smartwaches més coneguts que podem trobar al mercat de segona mà, així com les seves principals característiques, són els següents:

- Apple Watch de segona mà: aquest model de rellotge intel·ligent no sortirà a la venda fins al 2015. Una de les seves avantatges és la possibilitat de configurar infinitat de dissenys (colors, diferents tipus de corretja o polsera, ...). Compta amb un sistema operatiu totalment pensat per a un rellotge i és 100% compatible amb l'iPhone (5, 5S, 5C, 6 i 6 Plus). Pots escollir entre una caixa de 38 mm o de 42mm i disposa d'una pantalla de safir totalment tàctil.

- Samsung Gear S de segona mà: una de les seves grans diferències respecte a la resta de smartwatches Samsung, és que munta una pantalla corba de 2" i que compta amb connectivitat Wi-Fi, Bluetooth i fins i tot 3G, per la qual cosa no dependrà massa del telèfon mòbil. Gràcies al 3G, estem davant d'un rellotge intel·ligent que és capaç de fer i rebre trucades independentment del mòbil. Funciona amb el sistema operatiu Tizen, en lloc de l'Android Wear.

- Samsung Gear 2 i Samsung Gear 2 Neo de segona mà: en aquest cas, la pantalla és recta i d'unes dimensions de 1,63 "en els dos models. Tant un com l'altre disposen de la funció de pulsòmetre (sensor situat a la part interior) i funció podòmetre. És resistent a l'aigua i pols (certificació IP67). Compta amb connectivitat Bluetooth i també disposa d'infrarojos, de manera que per a certes funcions necessitarem interactuar amb el mòbil. Disposen de càmera de fotos, i igual que el gear S, el sistema operatiu per controlar tots dos rellotges és l'anomenat Tizen.

- Nike + SportWatch GPS de segona mà: ja porta uns anys en el mercat i encara que els podem considerar com un SmartWatch, el model de Nike està més a prop del concepte pulsòmetre com poden ser els Garmin Forerunner. Disposa de funció pulsòmetre i GPS, per la qual cosa és un rellotge perfecte per a realitzar tot tipus d'activitats físiques.

- Sony SmartWatch de segona mà: podem trobar 3 models de la casa Sony (SmartWatch, SmartWatch 2 i SmartWatch 3). Disposa d'una pantalla de 1,3 "al SmartWatch i de 1,6" en els models SmartWatch 2 i 3. Pel que fa a la connectivitat, tots disposen de Bluetooth, mitjançant el qual podran connectar-se amb el telèfon mòbil. És resistent a l'aigua (IP57). Utilitza el sistema operatiu Android Wear per rellotge, per la qual cosa serà compatible amb qualsevol mòbil Android.

- Motorola Moto 360 de segona mà: amb un disseny totalment diferent als altres, el rellotge intel·ligent de la casa Motorola disposa d'una caixa circular. El seu funcionament està basat en el sistema operatiu Android Wear, que el converteix en 100% compatible amb qualsevol mòbil Android. Compta amb una pantalla de 1,56" protegida per un vidre Gorilla Glass 3, que el protegeix d'esgarrapades i ratllades. Compta amb la funció de pulsòmetre, podòmetre i sensor de llum ambiental. Pel que fa a la connectivitat, compta amb Bluetooth per connectar-se i interactuar amb el mòbil. És resistent a l'aigua (IP67)

- LG G Watch R de segona mà: igual que el model de Motorola, el LG G Watch R compta amb un disseny circular. Disposa d'una pantalla tàctil de 1,3 "de gran qualitat. Per controlar el rellotge compta amb sistema operatiu Android Wear. Disposa de funcions tan interessants com pulómetro, baròmetre, brúixola i acceleròmetre. Podrem connectar-nos amb el telèfon mòbil mitjançant la connectivitat Bluetooth.

En futurs posts analitzarem les particularitats de cada un d'aquests models així com consells i recomanacions de compra.

Finalment, recorda que a Re-Nuevo pots comprar o vendre el teu rellotge o polsera intel·ligent segona mà al millor preu. Et convidem a entrar a la nostra botiga online, on podràs comprar o vendre d'una manera fàcil, ràpida i còmoda. A més, recorda que en Re-Nuevo oferim 15 dies de prova i 1 any de garantia en tots els nostres productes.

Com sempre a Re-Nuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.