Rellotges SUUNTO de segona mà

Rellotges SUUNTO de segona mà

Suunto és una empresa d'origen finlandès i que està especialitzada en la fabricació de tot tipus de rellotges esportius. Sense cap dubte, és una de les marques més conegudes al món, pel que fa a rellotges d'aquest tipus. Si estàs pensant en comprar o vendre'n algun en el mercat d'ocasió, en aquest post trobaràs informació sobre els diferents rellotges Suunto de segona mà que existeixen.

TIPUS DE RELLOTGES SUUNTO DE SEGONA MÀ

Existeixen infinitat de rellotges Suunto i cada un d'ells està fabricat per satisfer unes necessitats concretes. De fet la casa Suunto divideix i classifica tots els seus rellotges en funció de l'activitat esportiva que vagis a realitzar. Pots comprar rellotges Suunto de segona mà pensats per muntanyisme, senderisme, escalada, ciclisme, running, triatló, natació, immersió en apnea, busseig, ...

A més, són rellotges amb infinitat de funcions: pulsòmetre, GPS, termòmetre, baròmetre, cronòmetre, profundímetre, et. Si vols un d'aquests rellotges, només necessitaràs comprar el que més s'adapti a la teva disciplina esportiva.

Per facilitar la teva compra i perquè puguis triar el que més s'adapti al que necessites, t'enumerem les diferents col·leccions o gammes de rellotges Suunto:

- Rellotges SUUNTO AMBIT de segona mà: són rellotges pensats per apassionats i esportistes de la muntanya i altres disciplines. És el rellotge utilitzat pels alpinistes i esportistes de muntanya professionals. Disposen de funcions avançades com GPS, pulsòmetre, termòmetre, funcioni entrenament esportiu, ....

- Rellotges SUUNTO CORE de segona mà: tenen infinitat de possibilitats pel que fa al seu disseny. Estan pensats per a activitats de muntanya i disposen de termòmetre, baròmetre, altímetre i brúixola digital.

- Rellotges SUUNTO VECTOR de segona mà: un dels més clàssics i que més anys porta al catàleg de la casa finlandesa. Disposen d'altímetre, termòmetre, baròmetre i brúixola digital. Tenen un disseny que ha estat inalterable amb el pas dels anys.

- Rellotges SUUNTO Elementum de segona mà: són rellotges esportius però amb una aparença molt més elegant i pensada per al dia a dia. Fabricats en materials de molt alta qualitat.

- Rellotges SUUNTO QUEST de segona mà: pulsòmetres amb funcions d'entrenament avançades.

- Rellotges SUUNTO sèrie M de segona mà: pulsòmetres amb funcions d'entrenament bàsiques.

- Rellotges SUUNTO sèrie D de segona mà: estan pensat per a activitats submarines com el busseig o l'apnea. Disposen de funcions com el profundímetre, brúixola 3D, ...

- Altres rellotges SUUNTO de segona mà "descatalogats": hi ha alguns models, que encara que ja estan descatalogats, segueixen sent una molt bona opció de compra. És el cas dels Suunto T1, T3, T6, Observer, X-Lander.

COMPRAR O VENDRE EL TEU RELLOTGE SUUNTO

A Re-Nuevo estem especialitzats en la comprar i venda de tot tipus de rellotges de segona mà, així com infinitat de productes. Pots consultar tot el que comprem i venem en el següent enllaç: Què comprem i venem

A més, al nostre blog trobaràs infinitat de consells i recomanacions de compra, que segur seràs del teu interès. Si tens la intenció de comprar o vendre el teu rellotge Suunto, et recomanem la lectura d'aquests 2 articles:

- Consells per comprar un pulsòmetre Suunto de segona m

- Consells per triar i comprar rellotges Suunto de muntanya de segona mà

Finalment, recorda que a Re-Nuevo podràs comprar o vendre el teu rellotge Suunto de segona mà al millor preu. Pots visitar-nos a través de la nostra botiga online, on podràs comprar (botó "VULL COMPRAR") i vendre (botó "VULL VENDRE") d'una manera fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa. I si ho prefereixes, també pots contactar amb nosaltres, visitant-nos a la nostra botiga de Barcelona.

Com sempre a Re-Nuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.