Rellotges que han viatjat a l’espai exterior

Rellotges que han viatjat a l’espai exterior

Si t’has preguntat què és el que té l’Omega Speedmaster Professional o el Breitling Navitimer Cosmonaute que no tingui un Omega Constellation o un Breitling Superocean estàs al lloc correcte. 

Desde el primer vol a l’espai del rus Yuri Gagarin els rellotges han acompanyat als astronautes a explorar l’enorme univers per a que no perdin la noció del temps. Són una peça crucial en les missions espacials, però qué és el que requereixen aquest tipus de rellotges per acompanyar a aquest reduït i selecte grup d’homes i dones a sortir del planeta terra, i …...Com sabem quina hora és a l’espai? 

Els humans ens fem moltes preguntes, això és el que ens ha portat a explorar l’espai exterior. Així que avui t’explicarem tot sobre els nostres rellotges espacials preferits. 

Breitling Navitimer Cosmonaute

Va ser el primer cronògraf de pulsera suís que es va portar a l’espai el 24 de maig de 1962 per Scott Carpenter en la nau Mercury-Atlas 7, donant tres voltes al voltant de la Terra. El rellotge incloia una esfera de 24h addicional per distingir el dia de la nit a la foscor de l’espai. Aquesta va ser una petició personal de Carpenter ja que buscava una variació del rellotge que ja coneixia com a pilot d’aviació.  

Fortis B-42 

Avui en dia és el rellotge oficial dels cosmonautes russos. En 1962 la companyia va desenvolupar el Spacematic Automatik fabricat especialment per ser resistent i soportar condicions extremes i fluctuacions de temperatura. Abans de la seva presentació, els americans havíen fet servir un prototip durant el programa Gemini. Desde 1994, Fortis és el proveïdor oficial del Centre d’Entrenament de Cosmonautes de Gagarin, a Rusia.  

Bulova Lunar Pilot

 Es va convertir en un altre rellotge que va anar a la lluna a la missió Apolo 15 després d’anar de polissó. Segons explica la història, el comandant David Scott va tenir un problema a la seva segona caminata lunar amb el vidre del seu rellotge Omega Speedmaster, es va desprendre. Pel que per la seva tercera activitat extra vehicular a la superfície de la Lluna, Dave Scott va decidir fer servir com a reemplaçament el seu rellotge personal, rellotge  que BULOVA (empresa estadounidense llavors) li va regalar “estratègicament” i que havia portat amb ell. Bulova recorda la gesta amb orgull a cada tapa de darrera dels seus Lunar Pilot moderns. El més curiós d’això és que al arribar la Terra, David Scott va poder quedar-se amb el rellotge ja que va ser un obsequi personal, cosa que no passa amb els demés rellotges ja que són propietat de la NASA al ser equipament oficial. Va decidir subastar-lo al 2015, pel que és el primer rellotge i fins ara únic en estar en mans d’un coleccionista privat.  

Omega Speedmaster X-33

 El rellotge va ser dissenyat específicament per cobrir les necessitats de les missions espacials. Presentat l’any 1998 com “Speedmaster Professional x-33 Mars Watch”. Tom Stafford, ex astronauta de l’Apollo X de la NASA (membre de la Junta corporativa d’Omega en aquell moment) va col·laborar en el seu desenvolupament. El rellotge registrava el temps de cada missió i de cada fase. Disposava d’alarma amb diferents tons. Soportava una pressió set vegades superior a la que genera la gravetat de la Terra. Doble lectura d’hora mitjançant agulles i dígits. A més de moltes altres especialitats.

Si hi ha alguna cosa clara és que ens fascina el cosmos i els seus misteris.  Arribar a l’espai és un honor que només unes poques persones poden aconseguir, no obstant, els rellotges espacials són suficientement cautivants com per conformar-nos… Almenys per ara!

Com sempre a Renuevo, la teva botiga online de segona mà.

Raquel. 

Productes relacionats

Rellotge BREITLING...
  • -358,00 €
Venut
Rellotges E352217

Rellotge BREITLING AEROSPACE E56062 Titanium

1.299,95 € 1.657,95 €
IVA inclòs
Rellotge BREITLING AEROSPACE E56062 Titanium Ref: E352217. Estat de conservació EXCEL·LENT, amb lleus marques d'ús. Rellotge d'home BREITLING AEROSPACE E56062 amb caixa de titani de 40 mm excloent corona, moviment de quars, pantalla digital, polsera de titani de de 19 cm de diàmetre amb tancament de fermall plegable amb assegurança. No disposa de caixa ni...
Rellotge BREITLING...
  • -71,00 €
Venut
Rellotges E352739

Rellotge BREITLING AEROSPACE E75362

1.128,94 € 1.199,94 €
IVA inclòs
Rellotge BREITLING AEROSPACE E75362 Ref: E352739 Rellotge de cavaller a BON estat, amb caixa de 40mm excloent corona i polsera de titani de 19cm. Cristall de safir. Esfera de color gris de 2 agulles i pantalla LCD. Moviment de quars. Resistent a laigua 10atm. S'entrega amb manual.
Rellotge BREITLING...
  • -255,00 €
Venut
Rellotges E350403

Rellotge BREITLING AEROSPACE EVO V79363 de segona mà

1.670,94 € 1.925,94 €
IVA inclòs
Rellotge BREITLING AEROSPACE EVO V79363 de segona mà Ref: E350403 Rellotge de cavaller en MOLT BON estat, amb caixa de titani de 43mm excloent corona. Cristall de safir. Polsera de tela de 24cm amb tancament de sivella ardillón. Moviment de quars. Resistent a l'aigua 10atm. Data. Es lliura amb estoig de viatge i sense documentació.
Rellotge OMEGA SPEEDMASTER...
  • -37,00 €
Venut
Rellotges E352478

Rellotge OMEGA SPEEDMASTER X33 3990.5006

1.812,94 € 1.849,94 €
IVA inclòs
Rellotge OMEGA SPEEDMASTER X33 3990.5006 Ref: E352478 Rellotge de cavaller en EXCEL·LENT estat, amb caixa de titani de 41mm excloent corona. Polsera oberta amb rellotge 26cm de llarg, ajustable per velcro. Moviment de quars. Panell digital. Polsera tipus NAT. Calendari. Alarma. Cronògraf. Es lliura amb caixa, documentació i manual.

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.