Què comprovar al comprar un rellotge OMEGA SEAMASTER de segona mà?

Què comprovar al comprar un rellotge OMEGA SEAMASTER de segona mà?

Un dels models de rellotge més conegut del fabricant suís Omega, és el Seamaster. Aquest model està disponible tant en la seva versió automàtica com de quars, i porta fabricant-des de 1948.

Si estàs pensant en comprar-ne un al mercat d'ocasió, aquest post t'interessarà. En ell et mostrem un seguit de consells i recomanacions perquè puguis comprar un Omega Seamaster de segona mà amb total garantia.

QUÈ HE DE TENIR EN COMPTE?

Si vols a comprar un rellotge Omega Seamaster de segona mà, hi ha certes comprovacions que mai has d'oblidar. Aquí et mostrem les més importants:

1.- Presta atenció a l'estat visual i de conservació del Omega Seamaster. Com que és un rellotge de segona mà has de comprovar que no presenti cops, petits trencaments, ratllades importants, ... Si el rellotge presenta defectes, la nostra recomanació és que desestimis la seva compra.

2.- Fixa't bé en la caixa (el cos) del rellotge. Comprova que tant la part davantera, laterals i part posterior estiguin en bon estat.

3.- Aquest tipus de rellotge disposa d'un bisell giratori. Verifica que el color/pintura del bisell no està en mal estat i comprova que pot girar de forma correcta.

4.- Una altra de les parts a les que has de prestar atenció és el braçalet o corretja. No ha d'estar més ratllat del que podríem considerar propi d'un "ús normal". I sobretot, comprova que el tancament funciona perfectament. Recorda que els models Seamaster permeten estendre la corretja, a través del tancament. Comprova aquesta funcionalitat.

5.- El vidre és de safir i previsiblement no estarà ratllat. Tot i així, no oblidis comprovar-ho.

6.- Comprova i verifica que el funcionament de l'Omega Seamster de segona mà sigui el correcte. Comprova que tot funciona: manetes, segundero, dia, corona, ... i altres botons i funcions que pugui tenir el rellotge.

7.- Verifica que el moviment del model que vas a comprar és el que diu el venedor (model de moviment automàtic o de quars).

NOTA: en aquest post et mostrem com pots diferenciar-los i com pots verificar que sigui un o altre (Com pots saber si un rellotge és automàtic o de quars)

8.- Especial atenció a la comprovació de l'autenticitat del rellotge. Disposes d'informació sobre com pots esbrinar-ho a (Com comprovar que un rellotge OMEGA de segona mà sigui original). Recorda que si el preu de l'Omega Seamaster és exageradament baix, pot ser degut a que no funciona, a que és de dubtosa procedència o a que simplement no sigui autèntic.

9.- No està de més comprovar quin és el preu nou del model exacte que vas a comprar. D'aquesta manera podràs esbrinar si el seu preu de segona mà és bo (oportunitat) o si és massa elevat.

10.- Fixa't en la part posterior de la caixa del rellotge. Si t’hi fixes bé (zona unió caixa i braçalet) comprovaràs que hi ha un petit punt de color. Si el punt és de color vermell indicarà que la caixa mai ha estat oberta. Si és de color blau, indicarà que la caixa ha estat oberta per realitzar algun tipus de reparació, canvi de pila, ... Això si, si disposa d'un punt (sigui quin sigui el color), significarà que s'ha realitzat en un servei tècnic oficial, per la qual cosa podem estar totalment tranquils pel que fa al seu funcionament i estanquitat.

11.- Sempre que compris un rellotge de luxe, és recomanable que vingui acompanyat de la seva caixa original i la seva documentació.

12.- És important que compris el teu Omega Seamaster en alguna botiga que sigui de la teva confiança i que et ofereixi algun tipus de garantia. Recorda que sempre has de sol·licitar el tiquet o factura de compra.

RELLOTGES OMEGA SEAMASTER DE SEGONA MÀ

A mode informatiu, aquests són alguns dels models de rellotges que podem trobar dins de la col·lecció Seamaster:

- Rellotge Omega Seamaster 300 Co-Axial 41mm de segona mà

- Rellotge Omega Seamaster Co-Axial Chronograph 44 mm de segona mà

- Rellotge Omega Seamaster Aquaterra 150m 38.5 mm de segona mà

- Rellotge Omega Seamaster Aquaterra 150m GMT 43 mm de segona mà

- Rellotge Omega Seamaster Aquaterra Day Date 41.5 mm de segona mà

- Rellotge Omega Seamster Planet Ocean 600 M de segona mà

- Rellotge Omega Seamster Planet Ocean Co-Axial Chronograph 45.5 mm de segona mà

- Rellotge Omega Seamster Planet Ocean Co-Axial GMT 43.5 mm de segona mà

- Rellotge Omega Seamster Planet Ocean Co-Axial 45.5 mm de segona mà

- Rellotge Omega Seamaster Diver 300 M de segona mà

- Rellotge Omega Seamaster Diver Co-Axial GMT Chronograph 44 mm de segona mà

- Rellotge Omega Seamaster Diver Co-Axial Chronograph 44 mm de segona mà

- Rellotge Omega Seamaster Diver Co-Axial Chronograph 41.5 mm de segona mà

- Rellotge Omega Seamaster Diver Co-Axial 41 mm de segona mà

- Rellotge Omega Seamaster Diver Co-Axial 36.5 mm de segona mà

- Rellotge Omega Seamaster Bullhead Co-Axial Chronograph 43 mm de segona mà

- Rellotge Omega Seamaster Ploprof 1200m Co-Axial 55 X 48 mm de segona mà

- I molts més ...

Aprofitem per recordar-te que a Re-Nuevo pots comprar un Omega Seamaster de segona mà (o un altre model) a preu d'oportunitat. I no oblidis que tots els rellotges de la nostra botiga disposen de 15 dies de prova i 1 any de garantia.

Et convidem a visitar la nostra botiga online (Botiga de Segona Mà), on podràs comprar el teu rellotge Omega d'una manera fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa.

Com sempre a Re-Nuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Com cuidar i mantenir un rellotge Omega de segona mà

Com saber si un rellotge Omega és autèntic i original

Consulta el nostre stock en rellotges Omega de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.