Per què comprar un Audemars Piguet de segona mà? és una molt bona inversió?

Per què comprar un Audemars Piguet de segona mà? és una molt bona inversió?

Invertir o no en un rellotge de luxe pot semblar potser un tema una mica complexe. Si analitzem el terme com a tal ens pot transmetre la imatge errada d’un perfil comerciant que no sent cap passió per l’horologia. No obstant, no és necessari recalcar que els rellotges de luxe són, en efecte, un producte molt valuós i que aquest valor pot incrementar dràsticament amb el temps.  Es clar que ningú pot predir el futur d’aquells rellotges que desitges adquirir i malgrat que es possible que aquest no sigui el teu objectiu principal, vetllar pel mateix és un acte força responsable.

Llavors, Què fa viable o no una inversió? Escassetat, qualitat i demanda.  Si ens enfoquem en aquests 3 aspectes veurem que els rellotges que els compleixen solen incrementar el seu valor en el mercat de segona mà, és per això que Rolex o Audemar Piguet són dels millors candidats quan parlem d’inversió.

Com ja vam dir, l’exclusivitat pot ser un factor determinant a l’hora de que un rellotge sigui buscat per coleccionistes al voltant del món, però això no serà d’ajuda si l’article no es troba en bon estat o no és completament original. L’esfera presenta un cop? Algún defecte a la seva maquinaria ha estat remplaçat per una peça no original? Aquestes són algunes de les preguntes que hem de fer-nos abans de comprar un rellotge de luxe en el mercat de segona mà a on es possible trobar de tot (tant bó com dolent).

Per això és crucial adquirir els teus rellotges de luxe en llocs de plena confianza, a on t’aportin garantia de la seva procedència legítima, així com el suficient coneixement i expertise en matèria d’horologia per proporcionar-te tranquil·litat. Per això tots els nostres  rellotges de segona mà passen un estricte procediment de revisió per relltgers experts, així com de verificació i legitimació en col·laboració estreta amb els mossos d’ esquadra.

Però tornant al nostre tema d’interés, adquirir rellotges Audemars Piguet de segona mà, tan populars com els que fan servir personalitats de la talla de Messi, Arnold Schwarzenegger, Lebrond James, Kim Kardashian o Muhammad Ali és força temptador, però res fàcil. Tant nous, de segona mà o models antics són força buscats i els coleccionistes rares vegades es desprenen d’aquestes peces. I com la demanda és molt superior a l’oferta, número de venedors, trobar el model desitjat portarà temps , malgrat això trobar un comprador serà una tasca senzilla inclús amb el preu tan elevat.

Però què tenen d’especial aquests rellotges? Estil, tradició, alts estàndars qualitatius de fabricació, una producción artesanal magistral i tot el que podríem esperar dels millors exemplars del planeta. Audemar Piguet posseeix la imatge del rellotge de luxe per excel·lència, amb preus més elevats que Omega i inclús Rolex. Estèticament són molt atractius; les caixes, esferes i moviments estan perfectament procesats i finament acabats.

Segons l’història, el Royal Oak va ser dissenyat en una sola nit per Gérald Genta. I el que semblava una bogeria en un rellotge de luxe, al estar fabricat en acer inoxidable pur amb un disseny inspirat en un casc de busseig, es va convertir en un èxit de vendes. Avui en dia, segueix sent un dels més grans icones de la rellotgeria juntament amb el Rolex Submariner i el Breitling Navitimer.

Aconsegueix el Royal Oak Lady de segona mà aquí. 

Com sempre ea Renuevo, la teva botiga online de segona mà.

Raquel.

 

Potser t’interessi:

Fortis: Una de les millors firmes de rellotgeria suïssa?

Existeix el rellotge perfecte per Sant Valentí?

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.