Existeix el rellotge perfecte per Sant Valentí?

Existeix el rellotge perfecte per Sant Valentí?

Comencem responent a aquesta gran pregunta: Existeix el rellotge perfecte per San Valentín? Aquí creiem que sí, anteriorment us hem comentat que regalar joies (anells, arracades, polseres…) per mostrar l’amor per ella és un valor segur, I a qui no li agrada! Però què passa amb ell? Pel cavaller la millor opció és un rellotge i si és en vermell millor. El vermell simbolitza l’amor, la passió i la vitalitat, és el gran representant del foc, la calor, la sang. I és el color que fa servir la alta rellotgeria per simbolitzar el romanç.

I com no podia ser d’una altra manera, tenim un rellotge en ment que seria perfecte per aquest obsequi especial (o al menys un que hauries de considerar): es tracta del Girard Perregaux Ferrari 4956.

Girard Perregaux és una de les marques d’alta rellotgeria que ha prestat atenció a Ferrari, gràcies a la apassionant relació que comparteixen els automòvils i la lata rellotgeria.

A 1992, l’expilot italià d’automòvils de carrera Luigi Macaluso es va fer càrrec de Girard-Perregaux. Entenia la importància del valor de la herència de la marca, com de l’estat de la fabricació. Amb la seva devoció pels automòvils era llògica l’associació amb Ferrari ja que era amic personal del cap de Ferrari, Luca Montezemolo.

Entre 1994-2004 Girard-Perregaux amb Ferrari va produïr una bona colecció de rellotges de models esportius i de grans complicacions, ja que Macaluso entenia sobre el món dels rellotges i dels automòvils. Rellotges acords amb la qualitat atractiu i destresa tècnica dels automòvils que representaven. La línia va començar amb un cronògraf de fracció de segon i va continuar amb un cronògraf de calendari perpetu. Els cronògrafs estaven en consonància amb la sincronització dels events.

I si el teu estimat és un apassionat dels motors així com de la rellotgeria, aquesta edició especial de 2000 cronògrafs automàtics d’acer que conmemora que Ferrari va guanyar el campionat mundial de Formula 1 al 2000 el deixarà bocabadat. Perquè… ¿Què millor per representar el llaç inigualable que una peça Girard-Perregaux junt a Ferrari? 

Troba’l disponible fent click aquí

 

Com sempre a Renuevo, la teva botiga online de segona mà.

Raquel.

 

Potser t’interessi: 

Què és i com fer servir la funció de taquímetre?

Què són els cronògrafs Flyback i Rattrapante?

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.