Consells per vendre un rellotge Tudor de segona mà

Consells per vendre un rellotge Tudor de segona mà

Clic aquí per vendre el teu rellotge Tudor.

Si disposes d'un rellotge Tudor i estàs pensant en vendre'l al mercat d'ocasió és important que prestis atenció a certes recomanacions. Al ser un rellotge de luxe i d'elevat preu hi ha diversos consells que has de tenir en compte i que et permetran realitzar la venda de forma ràpida i al millor preu possible.

A continuació et mostrem els consells que creiem de major importància o rellevància:

- Comprova que funcioni: per evitar sorpreses, abans de lliurar el rellotge al possible comprador, és recomanable que comprovis que tot funcioni correctament. Verifica totes les funcions i parts de rellotge. Si el rellotge és de quars, sempre hauràs de vendre-ho amb una pila que funcioni.

- Realitza una bona neteja: l'aparença de rellotge ha de ser l'òptima. Un rellotge ben net sempre transmetrà una major confiança i garantia. Tracta de netejar amb l'ajuda d'un raspall de dents i aigua sabonosa. Per assecar-lo pots fer-ho amb un drap suau.

- Informa sobre el seu estat real de conservació: sigues sincer en aquest aspecte i ofereix tota la informació possible respecte a l'estat real del rellotge. Informa sobre si té alguna ratlladeta, cop, ...

- Quin model exacte vols vendre: informa sobre el model de rellotge Tudor que vas a vendre. Alguns dels principals models són Black Bay, Pelagos, 1926, Style, Glamour Double Date, Glamour Date Day, Chrono, Chono Blue, Advisor, ...

- Quars o automàtic: no tots els rellotges Tudor tenen el mateix sistema de funcionament. Informa sobre aquest aspecte de forma ben clara.

- Estat de la corretja o braçalet: ofereix informació sobre el seu estat de conservació. En el cas de les corretges de pell, si està en molt mal estat, pot resultar recomanable i rendible substituir-la per una de nova.

- Realitza un bon anunci de venda: si vas a realitzar la venda en línia a través d'alguna plataforma, pàgina web, canal de compravenda, ... especialitzat en la compra venda de rellotges de luxe, és important que facis un bon anunci de venda perquè puguis destacar per sobre de la competència. Has redactar sense faltes ortogràfiques un bon títol i una bona descripció. Informa clarament sobre el seu estat de conservació, tipus de maquinària, principals funcions, ... Més important encara és que anyades diverses fotografies de l'rellotge; fotos generals i algunes fotos detall. Perquè el rellotge llueixi més, és recomanable fer servir un fons blanc en les fotografies.

- Afegeix accessoris: no oblidis afegir qualsevol accessori que tingui el rellotge (baules braçalet rellotge, caixa original, manuals, ...).

- Facilita el pagament: el preu de venda de la teva rellotge Tudor pot ser considerable o fins i tot elevat. És per això que has de facilitar a l'comprador que et pagui com vulgui. No et limitis al pagament en efectiu i ofereix algun tipus de pagament com PayPal, Bizum, transferència bancària, ...

Així mateix et recomanem que visitis el bloc de la nostra botiga online. Dins de la secció de rellotges trobaràs molts més consells, recomanacions i trucs de compravenda.

A la nostra botiga online també comprem i venem molt més rellotges de luxe de segona mà (Tudor, Tag Heuer, Rolex, Omega, Breitling, Hamilton, ...) amb la màxima de les garanties. No desaprofitis l'oportunitat de contactar amb nosaltres per comprar o vendre rellotges o molts altres articles premium. T'esperem!

Com sempre a Renuevo, la teva botiga en línia de segona mà.

David

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.