Consells per vendre un rellotge OMEGA de segona mà

Consells per vendre un rellotge OMEGA de segona mà

Pot ser que tinguis un rellotge Omega que ja no fas servir i que ja no et poses. Si és així, és important recordar que si el vens podràs treure-li una mica de rendibilitat i aconseguir una important quantitat de diners.

Per això, en l'article d'avui, volem mostrar-te alguns consells perquè puguis vendre el teu rellotge Omega de segona mà amb total èxit.

NOTA: aquí trobaràs quina quantitat de diners paguem a Re-Nuevo (Vendre Omega de segona mà).

VENDRE RELLOTGE OMEGA

Els rellotges Omega de segona mà són rellotges de luxe, pel que no has d'intentar vendre’l com si fos un rellotge qualsevol. Hauràs de tenir en compte certs aspectes perquè puguis vendre al millor preu.

A continuació et mostrem els més importants:

- Estat de conservació: malgrat l'estima "sentimental" que puguis tenir per el teu Omega, has de ser el més objectiu possible, i comprovar quin és l'estat real del rellotge. Com millor sigui, més podràs demanar per ell. Fixa't bé en possibles ratllades que pugui tenir, estat de la caixa, de la corretja, ...

- El seu funcionament: evidentment el rellotge ha de funcionar correctament. Comprova totes i cadascuna de les seves funcions. Si el rellotge és de quars i no funciona, el més probable és que la pila estigui esgotada. Canvia-la i pos’n una nova abans de procedir a la seva venda.

NOTA: verifica bé si el teu rellotge Omega de segona mà és de quars o és automàtic. Encara que puguin semblar iguals, el seu preu varia i molt.

- Quin és el seu preu nou?: sempre que sigui possible, busca a la web del fabricant (web Omega) quin és el preu actual del rellotge que vols vendre. No sempre el trobaràs, però en cas de fer-ho, serà una informació molt vàlida per a determinar el teu preu de venda.

- De quin material està realitzat?: encara que sigui el mateix model, no és el mateix un rellotge d'acer que un rellotge d'or. El rellotge d'or sempre tindrà un preu molt superior.

- Neteja: no oblidis fer una neteja a consciència del teu rellotge Omega. Un rellotge ben net sempre facilitarà la tasca de vendre’l. A més, transmet una major sensació de garantia.

- On vols vendre’l? Escull el canal de venda que més s'adapti a tu. Pots utilitzar plataformes o aplicacions de compravenda de segona mà (venda a particulars), o si ho prefereixes pots vendre el teu rellotge Omega en alguna botiga especialitzada en segona mà. En aquest últim cas, pot ser que el teu preu de venda hagi de ser una mica inferior, però aconseguiràs els diners a l'instant i sense la necessitat d'atendre possibles interessats en el teu rellotge.

- Anunci i fotos de qualitat: en moltes ocasions i en funció de com vulguis vendre el teu rellotge Omega de segona mà, hauràs de realitzar un anunci. Presta atenció i no facis faltes ortogràfiques. Així mateix, tingues cura que la qualitat de les imatges sigui l'òptima.

NOTA: disposes de més informació a "Com fer un bon anunci de segona mà (Part 1) i (Part 2).

- Preus de la "competència": aprofita per buscar per internet, quin és el preu aproximat pel qual la gent està venent el mateix rellotge que tu vols vendre. D'aquesta manera podràs saber a quin preu has de vendre-ho per ser competitiu.

- Caixa original i documentació: si disposes d'elles, no oblidis afegir-les juntament amb el rellotge Omega.

>>> Consulta els nostres preus de compra a "Vendre Rellotge Omega de Segona Mà"

No deixis de visitar la nostra botiga online, on podràs vendre qualsevol tipus de rellotge Omega de segona mà i al millor preu de mercat. A més, ara podràs fer-ho d'una forma fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa.

Com sempre a Re-Nuevo, la teva rellotgeria professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Consells per comprar un rellotge Omega de segona mà

Consells per al manteniment d'un rellotge Omega de segona mà

Rellotges d'or Omega d'ocasió

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.