Consells per al manteniment d'un rellotge OMEGA de segona mà

Consells per al manteniment d'un rellotge OMEGA de segona mà

Quan compres un rellotge Omega, ja sigui nou o d'ocasió, és important que realitzis tinguis mínimes cures. En l'article d'avui, t'anem a mostrar alguns consells i trucs perquè puguis realitzar un correcte manteniment del teu rellotge Omega de segona mà.

QUÈ FER PERQUÈ DURI MOLTS ANYS?

Hi ha certs aspectes que has de tenir en compte perquè puguis mantenir el teu rellotge Omega de segona mà en òptimes condicions (Omega Seamaster, Constellation, Speedmaster, De Ville). Vegem les principals:

- Neteja: Un rellotge net sempre durarà més, per això és important una bona neteja. Pots utilitzar un raspall de dents humitejat amb aigua sabonosa per netejar la caixa i el braçalet o corretja. Usa un drap suau per assecar-lo.

- Ull amb els productes químics: Evita que el rellotge Omega entri en contacte amb dissolvents, perfums, cosmètics, ... Poden danyar el teu rellotge.

 - Xocs: Qualsevol moviment brusc com poden ser xocs, sacsejades violentes, etc... no són aconsellables. Evita'ls.

- Corona: Ja sigui cargolada o no, sempre has d'assegurar que estigui ben tancada, perquè no pugui entrar aigua.

- Temperatura: Evita temperatures extremes o canvis bruscs de temperatura.

- Aigua de mar: Sempre que et banyis en el mar, és important que esbandeixis i rentis el rellotge amb una mica d'aigua dolça.

- Rellotge sempre funcionant: Si el teu rellotge Omega de segona mà és automàtic, evita que estigui parat períodes llargs de temps. Mantén-lo sempre en marxa.

- Camps magnètics: Sempre ben separats de qualsevol camp magnètic com poden ser imants, altaveus...

 - Polsadors cronògraf: Tret que el teu rellotge estigui preparat per a això (alguns models ho permeten) no premis aquests botons sota l'aigua.

- Servei tècnic: Cada cert temps és aconsellable portar-lo al servei tècnic perquè li realitzin tasques de manteniment (canvi de junta, ajust maquinària,...).

Esperem que aquests breus consells et serveixin per realitzar el manteniment del teu rellotge Omega de segona mà. Qualsevol consulta o suggeriment per mantenir un Omega, pots deixar-la en els comentaris d'aquest post.

Finalment , recorda que a Re-Nuevo pots comprar o vendre el teu rellotge Omega de segona mà al millor preu. Tots els nostres rellotges disposen de 15 dies de prova i 1 any de garantia. Pots trobar-nos en la nostra web o tenda online (www.tienda.renuevo.es) on podràs comprar i vendre d'una forma senzilla, ràpida i còmoda, sense moure't de casa. Fes clic en el botó corresponent.

 Com sempre a Re-Nuevo, la teva tenda professional de segona mà.

David

Altres post relacionats:

Consells per comprar un rellotge ROLEX de segona mà

Consells per al manteniment del teu rellotge automàtic de segona mà

 

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.