Consells per comprar un rellotge HUBLOT de segona mà

Consells per comprar un rellotge HUBLOT de segona mà

Com ja hem comentat en un anterior post en el qual parlem d'aquesta coneguda marca suïssa (Rellotges de luxe Hublot de segona mà), comprar un Hublot d'ocasió és una excel·lent forma d'estalviar diners, ja que permet compra-lo molt més barat que nou.

Això si, hauràs de tenir en compte certs aspectes abans de comprar-ne un. Per això, en el post d'avui et mostrem un seguit de consells i recomanacions perquè puguis comprar un rellotge HUBLOT de segona mà.

NOTA: aquests consells són útils per a qualsevol col·lecció de rellotges Hublot (Big Bang, Classic Fusion, King Power, MP, Spirit of Bing Bang, ...).

QUÈ HE DE TENIR EN COMPTE?

Els rellotges Hublot són rellotges de luxe i d'elevat preu, de manera que sempre has de prestar atenció abans de comprar-ne un de segona mà. Així mateix, recomanem que facis certes comprovacions perquè la teva compra sigui tot un èxit.

A continuació et mostrem les més importants: (consells de compra)

- Estat de conservació: el rellotge ha d'estar en bon estat i no ha de tenir excessives ratllades, cops o un desgast massa alt. Mira’l bé per totes les parts.

- Funcionament: encara que sembli obvi, el rellotge ha de funcionar correctament. Comprova que totes les agulles es mouen correctament (manetes dels segons, ...). Canvia l'hora i data per verificar el bon funcionament. No oblidis provar tots els botons que pugui tenir el rellotge.

- Automàtic o Quars: hi ha rellotges Hublot de segona mà tant de funcionament automàtic com de quars (funcionament a pila). Mai compris un rellotge del qual no puguis comprovar el seu funcionament. En el cas dels rellotges de quars, si no funciona hauràs de sol·licitar al venedor que substitueixi la pila per una de nova.

- Vidre: la majoria de rellotges Hublot disposen de vidre de safir, pel que és previsible que estigui en bon estat. De totes maneres, comprova que no presenti ratllades o cops.

- Polsera i tancament: molts dels rellotges d'aquesta marca disposen de corretja (o braçalet) de cautxú, per la qual cosa és més que important que verifiquis que el seu estat bo i que no presenta talls, zones esquerdades, ... Verifica que tot està OK i que el sistema de tancament funciona correctament. En cas contrari sempre hauràs de sol·licitar al venedor una rebaixa igual a l'import que pugui costar una corretja nou.

- Preu: busca a qualsevol web o plataforma de segona mà un rellotge similar (igual model) al que vols comprar i comprova el seu preu. Així mateix, també és recomanable que busquis el seu preu nou (no sempre serà possible). D'aquesta forma podràs esbrinar si el preu que et demanen pel rellotge és competitiu. Recorda que el preu sempre ha d'anar d'acord al seu estat de conservació.

NOTA: recorda que un preu exageradament baix, pot significar que es tracta d'un rellotge d'origen il·lícit, que no funciona o que simplement no és autèntic. Si és així, no el compris.

- Autenticitat: presta especial atenció a aquest aspecte i comprova que no es tracti d'un rellotge Hublot fals. Fixa’t bé en els detalls de fabricació, el logo, que no presenti imperfeccions, ... Busca una imatge del model real a internet i fixa't en si el que vols comprar és igual.

- Caixa i documentació: si el rellotge disposa de la caixa original sempre serà un valor afegit i ens indicarà (segurament) que l'anterior propietari era curós amb el rellotge.

Acabem recordant-te que a la nostra botiga online pots comprar o vendre tot tipus de rellotges de luxe de segona mà de les principals marques del mercat (Hublot, Omega, Rolex, Tag Heuer, Breitling, IWC, Bulgari, ...). A més, ara pots fer-ho d'una forma fàcil, ràpida i còmoda.

I no oblidis que oferim 15 dies de prova i 1 any de garantia en tots els nostres rellotges.

Com sempre a Renuevo, la teva rellotgeria professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Consells per comprar un rellotge CARTIER de segona mà

Consells per comprar rellotge ROLEX de segona mà

Recomanacions per comprar un rellotge OMEGA de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.