Consells per comprar un rellotge Chopard de segona mà

Consells per comprar un rellotge Chopard de segona mà

Clic aquí per comprar un rellotge Chopard.

Chopard és una de les millors i més exclusives marques suïsses, especialitzades en el disseny i fabricació de rellotges de luxe i d'alta gamma. Al ser rellotges d'alt preu, una molt bona opció per no desemborsar una quantitat tan important de diners, sol ser acudir al mercat d'ocasió.

Si és així i perquè puguis comprar el teu amb la màxima de les garanties, en el post d'avui et mostrem uns breus consells i recomanacions perquè puguis comprar un rellotge Chopard de segona mà.

NOTA: vàlid per a qualsevol model de rellotge Chopard (Alpine Eagle, Mille Miglia, Happy Sport, Classic, Happy Diamonds, Imperiale, L.U.C, La Strada, Ice Cube, ...) i tant per a home com per a dona.

RELLOTGES CHOPARD DE SEGONA MÀ

A continuació et mostrem alguns dels principals aspectes, així com diverses comprovacions a què hauràs de prestar atenció sempre que vagis a comprar un Chopard al mercat d'ocasió:

Abans de res hauràs de fixar-te en que el rellotge estigui en bones condicions i que no presenta desperfectes importants (ratllades, petits trencaments, algun petit cop, inscripcions o gravats, ...) o una brutícia excessiva. Si el rellotge és d'or o presenta pedres precioses com els diamants, dedica el temps necessari per verificar que tot està en ordre. Així mateix, també hauràs de prestar atenció al fet que el seu preu de venda estigui d'acord al seu estat visual i de conservació.

Per saber si el seu preu és el correcte i si és o no competitiu, és important que sàpigues quin és el model exacte del rellotge. Un cop esbrinat el model, podràs buscar per internet a quin preu s'està venent. Si ho desconeixes, no dubtis en sol·licitar-ho al venedor.

El rellotge no només ha d'estar en bon estat, sinó que també ha de funcionar bé. Comprova les manetes, data, la corona, el bisell giratori, botons, ... Si el rellotge és de quars i no funciona, pot ser que sigui necessària una pila nova. Sol·licita al venedor que la substitueixi per una de nova. Sigui com sigui, si no pots comprovar que funcioni, millor no el compris. No oblidis comprovar que la corretja o braçalet tanquen bé i que són de la teva talla.

Els rellotges Chopard siguin nous o de segona mà, igual que molts altres articles de luxe, són susceptibles de ser falsificats. És per això que has de comprovar i assegurar-te que la unitat que vagis a comprar sigui autèntica i original. Fixa't que la seva aparença i materials de rellotge sigui de gran qualitat, detalls del logo, ... És recomanable comparar el rellotge amb una foto del rellotge original.

Evita comprar en botigues de poca confiança o a particulars. A la més mínima senyal de desconfiança, el millor és desestimar la seva comprar. Recomanem que compris un rellotge Chopard en botigues, establiments o portals de compravenda de segona mà que ofereixin serietat i garantia.

Acabem convidant-te a visitar la nostra botiga online de segona mà. En ella podràs comprar tot tipus de rellotges de luxe de les millors marques (Chopard, Rolex, Omega, Cartier, Bvlgari, Breitling, ...) al millor preu. I no oblidis que oferim 15 dies de prova i 1 Any de Garantia.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.