Comprar un rellotge ROLEX de segona mà

Comprar un rellotge ROLEX de segona mà

Fes clic aquí per comprar un Rolex.

Acudir al mercat de segona mà per fer-te amb un rellotge Rolex, sigui quin sigui el seu model (Submariner, Datejust, Air-King, Oyster Perpetual, Yacht-Master, ...) o tipus de funcionament (quars o automàtic), permet estalviar-te una important quantitat de diners en la seva compra.

Així mateix, l'estoc actual de rellotges d'aquesta coneguda marca suïssa en el mercat d'ocasió és tan extens, que és relativament fàcil trobar el model que més pugui interesar-te i a un preu més assequible que el que podria costar-te nou.

RELLOTGE ROLEX DE SEGONA MÀ

A l'hora de comprar un rellotge Rolex de segona mà pots acudir a un particular o si ho prefereixes pots comprar en una botiga de segona mà especialitzada en rellotges de luxe.

En el primer dels casos, hauràs de tenir en compte certs aspectes com ara el seu estat de conservació, la seva autenticitat, el seu funcionament, si disposa de certificat d'autenticitat, la seva caixa original, ...

Si pel contrari decideixes comprar-lo en una botiga de contrastada solvència com pot ser Renuevo, tindràs la tranquil·litat que es tracta d'un Rolex de segona mà autèntic, original i disposaràs de moltes més garanties.

Tots els nostres rellotges Rolex de segona mà han estat verificats per experts i acreditats rellotgers, tant a nivell de funcionament com d'autenticitat. També aprofitem per informar-te que tots els nostres rellotges disposen de 15 dies de prova i 1 any de garantia.

No perdis l'ocasió de visitar la nostra botiga online a la recerca del teu rellotge Rolex de segona mà. Podràs fer-te amb ell d'una manera fàcil, ràpida i sense haver de moure't de casa. I un cop realitzat la comanda, t'enviarem el rellotge en menys de 48 hores.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Consells i recomanacions per comprar un Rolex de segona mà

Com saber si un rellotge Rolex és autèntic i original?

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.