Com vendre un rellotge CARTIER TANK de segona mà

Com vendre un rellotge CARTIER TANK de segona mà

Ja sigui per a home o per a dona, el Cartier Tank és una de les millors i més conegudes col·leccions del fabricant francès Cartier. Si disposes d'un d'aquests magnífics rellotges i estàs pensant en vendre’l al mercat d'ocasió, no deixis de llegir aquest post.

No et direm quins passos has de seguir per vendre’l, però si un seguit de consells, trucs i aspectes que hauràs de tenir en compte per vendre el teu Cartier Tank de segona mà d'una forma ràpida i al millor preu.

VENDRE UN RELLOTGE CARTIER TANK

El Tank és un dels rellotges icònics de la signatura Cartier i que sens dubte és un dels preferits dels amants d'aquest fabricant. Però es tractar-se d’un rellotge de luxe hauràs de tenir present certs detalls que t'ajudaran a realitzar la venda de forma reeixida.

Vegem quins són els més importants:

- Tingues cura del seu aspecte visual: el Cartier Tank de segona mà ha d'estar el més net possible i en un estat de conservació bo per facilitar la venda. No oblidis que un rellotge ben net transmet una major garantia i augmenta les teves probabilitats de venda.

- Automàtic o de quars: deixa ben clar al possible comprador el tipus de funcionament del rellotge. A igualtat de model, un rellotge automàtic sempre tindrà un preu de venda més alt.

- El rellotge ha de funcionar: en el cas que el rellotge sigui automàtic (i estigui aturat) no hauries de tenir problemes per posar-lo "en marxa", però si el rellotge és de quars i no funciona, hauràs de posar una pila nova. És recomanable que el rellotge sempre estigui funcionant a l'hora de vendre’l. Si el rellotge no funciona crearàs dubtes al comprador i segurament no l’acabarà comprant.

- El model exacte: el possible comprador ha de tenir clar quin és el model de rellotge que estàs venent i les seves principals característiques ja que dins de cada col·lecció de rellotges Cartier Tank hi han moltes versions i acabats diferents. Evidentment el preu podràs variar molt en funció del seu acabat (acer, or, ...).

NOTA: les principals col·leccions del Cartier Tank són Tank Anglaise, Tank Française, Tank Cintée, Tank Sol, Tank Louis Cartier, Tank MC, Tank Américaine.

- Rellotges d'or: els Cartier Tank realitzats en or tindran un preu superior i hauràs de tenir present que el comprador podria pensar que l'or o el rellotge no és autèntic. Per això recomanem que sempre l’acompanyis del seu certificat d'autenticitat (en el cas de tenir-lo).

- El braçalet o la corretja: ha de tancar correctament i ha d'estar en bon estat (especialment les de pell). Si la corretja de pell està en molt mal estat, pot ser una bona inversió substituir-la per una de nova.

- Investiga el seu preu de venda: actualment hi ha moltes pàgines web i plataformes destinades a la compra i venda de rellotges de luxe de segona mà. Per això, no hauria de ser-te molt complicat trobar a quin preu s'està venent el teu model de rellotge. D'aquesta manera aconseguiràs establir un preu de venda que sigui competitiu i atractiu.

- Caixa i certificat: si disposes d'ells, sempre ha d'acompanyar el rellotge. No oblidis especificar-ho en el teu anunci de venda. Tant un com l'altre, són elements que t'ajudaran a realitzar la venda.

- L'anunci de venda: realitzar un bon anunci pot ser determinant a l'hora de vendre el teu Cartier Tank de segona mà. Tant el títol com la descripció han de ser cridaners, oferir tota la informació possible i sense faltes ortogràfiques. Així mateix, dedica el teu temps a fer bones fotografies i que estiguin ben il·luminades. Utilitza una càmera fotogràfica de qualitat i realitza diverses fotografies mostrant tota mena de detalls del rellotge. A Renuevo sempre recomanem realitzar fotos amb un fons blanc, ja que ajuda a destacar el producte.

Aprofitem per informar-te que a Renuevo estem especialitzats en la compra i venda online de tot tipus de rellotges de luxe de segona mà. Comprem i venem rellotges Cartier, Rolex, Breitling, Omega, Tag Heuer, ... Visita la nostra botiga online i no perdis l'ocasió de vendre el teu rellotge Cartier Tank d'una forma fàcil, ràpida i sense moure't de casa.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.