Com saber si un rellotge CARTIER de segona mà és autèntic

Com saber si un rellotge CARTIER de segona mà és autèntic

Actualment, al mercat de segona mà podem trobar infinitat de productes que no són originals, pel que sempre hem de prestar atenció abans de comprar certs articles.

Un d'aquests articles són els rellotges Cartier de segona mà. Per això, en el post d'avui et mostrem un seguit de consells i recomanacions perquè puguis esbrinar si estàs davant d'un Cartier autèntic o davant d'una falsificació.

NOTA: consulta el nostre estoc en rellotges d'aquesta marca a "Rellotges Cartier de segona mà".

AUTENTICITAT D'UN RELLOTGE CARTIER

Algunes de les particularitats de qualsevol rellotge Cartier de segona mà en què t'has de fixar per saber si és autèntic, són:

- Qualitat general: estem davant d'un rellotge de luxe, de manera que la qualitat de fabricació sempre ha de ser excel·lent. Fixa't bé en el rellotge i verifica que no presenta "imperfeccions" i/o detalls de mala qualitat.

- Preu: els rellotges Cartier autèntics, tot i ser de segona mà, segueixen tenint un preu elevat. Abans de comprar-ne un, és recomanable buscar a internet el seu preu nou i de segona mà. En el cas que el preu fos massa baix, és millor desestimar la seva compra. Segurament es tracti d'un rellotge fals o de dubtosa procedència.

- Nom Cartier: fixa't en com està escrita la paraula Cartier en l'esfera i en altres zones del rellotge. Existeixen alguns models falsos i NO originals, en què el nom està mal escrit (Catier)

- Logotip: els rellotges originals han d'incloure el logotip de Cartier (2 lletres "C" enfrontades i entrellaçades. Busca a la part posterior de la caixa, en la sivella o al dial.

- Corona: totes les corones de rellotges Cartier han d'incloure una petita pedra. La pedra ha d'estar subjecta de forma ben ferma. Aquestes pedres, mai estan simplement enganxades.

- Número de sèrie: tots els rellotges Cartier han d'incloure un número de sèrie. Aquest número pots trovar-lo gravat a la part posterior o lateral de la caixa del rellotge. Ha d'estar ben gravat. Evita aquells en què el nombre de sèrie tot just s'aprecia.

- Luminescència: molts dels rellotges Cartier disposen de manetes luminiscents. Ilumina’ls amb una llanterna i col·loca'ls en una cambra fosca. Les manetes han de brillar de manera intensa. Si gairebé no s'il·luminen, és un motiu suficient per desestimar la seva compra.

- Cristall de safir: tots estan fabricats amb vidre de safir (anti-ratllades). Si el vidre presenta ratllades, segurament no es tracti d'un Cartier Original.

- Moviment automàtic: si el rellotge Cartier és de funcionament automàtic, fixa't bé en el moviment de la maneta dels segons. Aquest ha de ser fluid i sense petits "copets". Si no és així, el rellotge no serà automàtic.

- Pes del rellotge: els rellotges de luxe normalment tenen un pes elevat a causa de la qualitat dels seus materials i dels mecanismes interns. Si en rellotge que vols comprar és molt lleuger, recomanem que no ho compris.

Acabem recordant-te que a Renuevo (Botiga de Segona Mà) pots comprar o vendre tot tipus de rellotges Cartier de segona mà al millor preu. I no oblidis que tots els nostres rellotges han estat a consciència provats i verificats per professionals. A més, oferim 15 dies de prova i 1 any de garantia en tots els nostres rellotges Cartier.

Com sempre a Renuevo, la botiga professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Consells per comprar un rellotge CARTIER usat

Comprovació d'un rellotge d'or CARTIER de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.