Com fotografiar un rellotge de luxe de segona mà per vendre’l

Com fotografiar un rellotge de luxe de segona mà per vendre’l

Un dels aspectes bàsics a l'hora de vendre el teu rellotge de luxe de segona mà via online, és el que afecta les fotografies del mateix i que sempre hauràs d'afegir en el teu anunci de venda.

Les fotografies del rellotge hauran de ser de qualitat ja que seran un dels elements de major importància per aconseguir tenir èxit en la teva venda. Per ajudar-te a això, en el post d'avui et mostrem uns interessants consells sobre com hauràs de fotografiar el rellotge.

COM FOTOGRAFIAR EL TEU RELLOTGE DE MARCA

Al realitzar un anunci de venda en línia, les fotografies poden arribar a ser molt més importants que el text (títol i descripció) per la qual cosa hauràs de prendre el temps que sigui necessari per a realitzar bones fotos. Sens dubte, la millor de les inversions per incrementar les probabilitats de venda del teu rellotge de luxe de segona mà.

Al tractar-se d'un article de segona mà (usat) és imprescindible que el possible comprador pugui comprovar visualment quin és l'estat real del rellotge, així que recomanem que mai utilitzis fotografies "genèriques". Sempre hauràs de fotografiar el rellotge de marca que vols vendre.

Altres dels consells a tenir en compte per realitzar fotografies de qualitat per al teu anunci són:

- Preparació prèvia del rellotge: abans de realitzar les fotografies, el rellotge ha d'estar en perfecte estat visual. Per això hauràs de fer una bona neteja del mateix. Així mateix, tracta de posar-te uns guants tipus làtex (o similar) a l'hora de manipular el rellotge per no deixar cap tipus d'empremta, ja que aquestes podrien apreciar-se en la foto i empitjorar l'aparença del rellotge.

- Prepara la zona on fotografiar el rellotge: no fotografiis el rellotge en qualsevol lloc. La nostra recomanació és que preparis una zona que sigui llisa, ben neta i de fons blanc (o un altre color), perquè d'aquesta manera el rellotge destaqui molt més. Evita que surtin elements diferents al rellotge en la fotografia.

- Utilitza una bona càmera: com millor qualitat tingui la foto, millor que millor. Per això és recomanable utilitzar una càmera fotogràfica que sigui de qualitat. Actualment també pot servir-te la càmera d'una smartphone de gamma alta o mitjana-alta.

- Aspectes fotogràfics a tenir en compte: no totes les fotografies depenen de la càmera, sinó que hi ha altres element a tenir en compte per assegurar una fotografia de qualitat. Has de tenir en compte un bon enquadrament, un bon enfocament, una molt bona il·luminació, ...

- Situa bé les manetes: recomanem que col·loquis les manetes a les 10:10h. D'aquesta manera es podrà apreciar molt millor el rellotge ja que es podràs veure el logotip/marca, model, data, ...

- Realitza diverses fotos: realitza un mínim de 3 fotografies del rellotge. Tingues present que el possible comprador agrairà disposar del màxim nombre possible de fotos.

- Fotografiar detalls del rellotge: realitza fotografies de totes i cadascuna de les parts del rellotge (part davantera, la corona, part posterior, detall esfera, la corretja o braçalet, és sistema de tancament, ...

- Fotografia els accessoris: si també disposes de la caixa original, certificat d'autenticitat, manual, ... no oblidis mostrar-los en alguna de les teves fotos.

Finalment, si estàs interessat/da en vendre el teu rellotge de luxe de segona mà no deixis de visitar la nostra botiga online. A Renuevo estem especialitzats en la compra i venda de tot tipus de rellotges de marca (Omega, Rolex, Tag Heuer, Breitling, Cartier, Chopard, Bvlgari, ...) amb la màxima de les garanties.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Consells per vendre un rellotge de luxe de segona mà

Vendre un rellotge de marca de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.