Consells per triar i comprar rellotges de muntanya de segona mà

Consells per triar i comprar rellotges de muntanya de segona mà

Cada vegada són més aquells que es decideixen a practicar esports outdoor i d'aventura com poden ser el muntanyisme, trekking, escalada... En aquests casos sempre és imprescindible comptar amb un rellotge que ens aporti tot tipus d'informació valuosíssima per a la nostra seguretat. A continuació trobareu una sèrie de consells perquè pugueu triar i comprar correctament el vostre rellotge de muntanya de segona mà.

QUINS AVANTATGES M'APORTA AQUEST TIPUS DE RELLOTGE?

Sempre que realitzem qualsevol esport extrem o d'aventura, necessitarem un rellotge capaç d'aguantar en tot tipus de condicions. No hem d'oblidar que a la muntanya ens trobem a gran altitud i podem trobar-nos amb temperatures i temps extrem (pluja, neu, vent...). Per aquest motiu, necessitarem un rellotge de muntanya de segona mà capaç d'oferir-nos gran rendiment i excel·lents prestacions.

EN QUÈ HAIG DE FIXAR-ME A l'HORA DE COMPRAR?

No tots necessitarem el mateix tipus de rellotge i amb les mateixes característiques. Al mercat podem trobar diferents marques i models, cadascun amb les seves particularitats.

El principal a l'hora d'escollir i comprar el nostre rellotge de muntanya és respondre a la següent pregunta: Aquest rellotge, compleix amb totes les meves necessitats? No tots necessitarem les mateixes funcions. No necessita el mateix rellotge el que va a realitzar alpinisme de gran altura o llargs trekkings pel Pirineu, que aquell que simplement desitja donar petites excursions per la vall.

A l'hora de comprar el nostre rellotge de muntanya de segona mà, podem fixar-nos en alguns dels models de les següents marques (aquestes marques estan especialitzades en rellotges per a activitats esportives):

- Rellotges esportius Suunto: Hi ha diferent models com els Suunto Vector, Suunto Core i Suunto Ambit.

- Casio: Disposen de la Seriï Pro Trek que inclou diversos models

- Garmin: Els més especialitzats d'aquesta marca són els Garmin Fènix i Fènix 2, encara que algun dels models de la sèrie Forerunner també podria servir-nos.

Hem de valorar si el nostre futur rellotge de muntanya disposa de les següents característiques, si encaixen amb el que busquem i comprovar que tot funcioni:

- Funcionalitats i característiques: a part de les típiques funcions de rellotge i cronòmetre, és important que com a mínim disposin de les funcions de altímetre, temperatura i baròmetre (molt útils en muntanya). Hi ha models més avançats que poden disposar d'altres característiques com poden ser les de GPS, brúixola, pulsòmetre, alarma tempestes, profundímetre, informació mareges, funció entrenament...

- Aspecte general del rellotge: realitzarem una avaluació visual del rellotge per veure si aquesta molt gastat o no, com es troba la pantalla i si aquesta molt ratllada, ...

- Pantalla: no solament és important si aquesta ratllada o no, sinó que ens fixarem en la lectura dels dígits en pantalla. Comprovarem que no hi hagi zones que no funcioni correctament.

- Tipus de cristall: hi ha models que disposen de cristall mineral i fins i tot de safir. Sempre ens quedaran més protegits davant les ratlladas.

- Comprovar el funcionament: tots funcionen a piles i sempre és important comprovar que funcionen correctament. Ens mourem pels diversos menús i comprovarem que tot està bé. També comprovarem els botons i la llum de la pantalla. Realitzar algun mesurament de temperatura per exemple...

- Estat de la corretja: comprovarem que l'estat de la corretja sigui correcte i no sigui necessari canviar-la.

- Accessoris: si el nostre rellotge de muntanya de segona mà disposa de funcionalitats extres com la de pulsòmetre, aquest ha de venir acompanyat de la cinta de pit.

- Comprovació extra: en els models més cars i amb moltes funcions, és aconsellable realitzar algunes proves de funcionament. Si disposa de GPS, podríem provar si la recepció de satèl·lits és correcta, si disposa de pulsomètre comprovarem que funcioni, etc...

Us recordem que a Re-Nuevo venem i comprem tot tipus de rellotges de muntanya de segona mà. Podeu visitar-nos en la nostra tenda o contactar amb nosaltres via internet, des de casa, d'una forma fàcil i còmoda. Fes clic en el botó corresponent.

Com sempre a Re-Nuevo, la teva tenda professional de segona mà.

David

Altres post relacionats:

Consells per al manteniment del teu rellotge automàtic de segona mà

Com allargar la vida d'un rellotge de segona mà

 

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.