Tot el que has d’evitar al vendre un iPhone 7 de segona mà

Tot el que has d’evitar al vendre un iPhone 7 de segona mà

Dos dels mòbils més venuts en el mercat de segona mà actual, són l'iPhone 7 i l'iPhone 7 Plus. I és que vendre un d'aquests smartphones Apple és una molt bona opció si el que busques és aconseguir una important suma de diners de forma fàcil i ràpida.

Si estàs pensant en vendre el teu, en el post d'avui et mostrem alguns dels principals errors així com tot el que sempre has evitar al vendre un iPhone 7 de segona mà.

TOT EL QUE NO HAS DE FER

Un dels factors que poden dificultar la venda del teu iPhone 7 és la "competència", és a dir, altres venedors particulars que igual que tu també estan pensant en vendre el seu mòbil.

Per no estar en desavantatge respecte a ells i per a fer més atractiu el teu article, hi ha certs comportaments que no hauràs de fer. A continuació et mostrem els principals errors que molts cometen en tractar de vendre el seu iPhone 7 de segona mà.

1.- Mostrar el mòbil brut: és imprescindible que abans de vendre el teu iPhone 7 el netegis bé. Un mòbil brut transmet desconfiança i poca garantia.

2.- No formatar el mòbil: lliurar un mòbil ple d'aplicacions, informació nostra, fotos i vídeos, ... no és una bona idea. El millor abans de vendre un iPhone 7 és formatar-lo i deixar-lo amb la seva configuración original de fàbrica. D'aquesta forma el possible comprador estrenarà mòbil i no podrà accedir a informació personal teva.

3.- Equivocar-te al posar el seu preu: un preu de venda massa alt pot ocasionar que no l’acabis venent, i en canvi, un preu massa baix farà que no treguis tota la rendibilitat possible al teu mòbil. Per això, és important que comprovis a quin preu s'està venent un iPhone 7 en algunes de les principals plataformes de segona mà (Ebay, Wallapop, Vibbo, ...).

4.- Realitzar anuncis de mala qualitat: fer un bon anunci és bàsic per accelerar la venda del teu iPhone 7 i a un bon preu. Fes anuncis sense faltes ortogràfiques i amb fotografies de qualitat.

5.- No facilitar diversos mètodes de pagament: sempre has de facilitar al màxim el que el comprador pugui pagar-te. No et limitis al pagament en efectiu, ja que tant la transferència bancària com el pagament per PayPal són altres molt bones opcions de pagament.

6.- No afegir accessoris i caixa original: has de fer que el teu producte sigui atractiu i que inclogui alguna cosa que pugui convèncer el comprador per adquirir el teu iPhone 7. Així que no oblidis afegir tot el que tinguis, com poden ser el carregador, funda, estalvi de pantalla, caixa original, ...

7.- No acceptar negociacions de preu: no tanquis portes i escolta totes les ofertes que et faci el comprador. Una bona negociació i una petita rebaixa en el teu preu pot ser interessant per acabar venent teu iPhone. Pensa que si no vens l'iPhone, amb el pas del temps hauràs d'anar baixant el seu preu i ja no serà tan atractiu per a la gent.

Acabem recordant-te que a Renuevo podràs vendre online el teu iPhone 7 de segona mà (o qualsevol altre mòbil) d'una forma fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa. Nosaltres ens ocupem de recollir el mòbil per on tu ens indiquis i t'ho paguem a 24h. I tot amb la garantia que ofereixen els nostres més de 20 anys d'experiència en el sector.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.