Renova el teu smartphone. Comprem el teu antic Samsung o iPhone

Renova el teu smartphone. Comprem el teu antic Samsung o iPhone

Si disposes d'un Samsung o d'un iPhone, t'agrada estar a l'última i vols renovar el teu smartphone, et recomanem que venguis el teu actual mòbil al mercat d'ocasió. D'aquesta manera podràs fer-te amb una important quantitat de diners per invertir en la teva nova adquisició. 

I si a més vols estalviar-te encara més diners, el més recomanable és que el nou el compris al mercat de segona mà. A Renuevo t'ajudem a que puguis fer tot el procés de forma fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa. 

VOLS RENOVAR EL TEU SMARTPHONE? 

A la nostra botiga online estem especialitzats en la compra i venda de mòbils premium i de gamma alta de les marques Samsung i Apple. Per això, si el que busques és algun smartphone d'última generació (iPhone 10, iPhone 11, Samsung Galaxy S20, Note 10, ...), no deixis de visitar-nos ja que trobaràs gran varietat de mòbils a un preu molt més econòmic que el que podria costar-te nou en botiga. 

A més, oferim la possibilitat que ens venguis el teu actual mòbil, de manera que et facilitarà el poder anar renovant el teu smartphone i poder disposar sempre de l'últim i més recent model de telèfon intel·ligent. 

Tingues present que si ens vens el teu mòbil Samsung o iPhone per poder comprar un altre de la nostra botiga de segona mà, en lloc de pagar-te en efectiu procedirem a pagar-te en val una quantitat superior a la normal. 

Per poder vendre el teu Samsung Galaxy o iPhone de segona mà, pots contactar amb el nostre departament de compres via: 

- Formulari de contacte: Vendre online un mòbil Samsung Galaxy o un iPhone

- E-mail: contacte@renuevo.es

- Telèfon: 667.732.362

- Whatsapp: 667.595.500 

Un cop acordat un preu, procedirem a recollir el teu smartphone a l'adreça que ens indiquis i un cop rebut a les nostres instal·lacions i prèvia comprovació sobre el seu estat i funcionament, procedirem a ingressar-la quantitat pactada en menys de 24 hores. 

I recorda que si el que busques és comprar un, pots fer-ho visitant la categoria de mòbils de la nostra botiga online a: MÒBILS I SMARTPHONES DE SEGONA MÀ ... 

Aprofitem per informar-te que oferim la màxima garantia a l'hora de comprar o vendre un mòbil de segona mà. T'esperem! 

Com sempre a Renuevo, la teva botiga en línia de segona mà.

 

David

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.