Recompra o venda recuperable de mòbils de segona mà

Recompra o venda recuperable de mòbils de segona mà

Vendre i recuperar un mòbil de segona mà.

Si en alguna ocasió necessites fer-te amb diners de forma immediata per fer front a algun tipus de pagament inesperat, una molt bona opció pot ser fer la recompra o venda recuperable del teu mòbil o smartphone de segona mà.

VENDA RECUPERABLE DEL TEU SMARTPHONE

A Renuevo (Botiga de segona mà), realitzem la recompra (o Venda recuperable) de tot tipus de mòbils premium i de gamma alta de segona mà de les principals marques del mercat (Apple, Samsung, Sony, ...).

Aquesta modalitat permet vendre "provisionalment" el teu mòbil per obtenir una quantitat de diners, però amb la certesa que podràs recuperar-lo un cop hagis abonat una quantitat de diners prèviament pactada.

Pots realitzar la recompra tant apropant-te a la nostra botiga física, com a través de la nostra botiga online, en la qual podràs realitzar tot el procés de forma fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa.

Els passos a seguir són els següents:

- Informa'ns (en el cas de realitzar-lo via online) o porta'ns el teu mòbil de segona mà a la nostra botiga (iPhone, Samsung Galaxy, Sony Xperia, ...). No oblidis que el mòbil ha d'anar acompanyat del seu corresponent carregador. I si disposes de la seva caixa o altres accessoris, millor que millor.

- El nostre departament de comprar realitzarà la taxació del teu mòbil i t'informarem de la quantitat màxima de diners que podem oferir-te.

- En el cas d'estar d'acord en realitzar la venda recuperable, procedirem a la realització del contracte de compravenda en el què s'informa sobre la quantitat que et paguem i en la quantitat que hauràs d'abonar per recuperar el teu mòbil.

- Un cop signat en contracte per ambdues parts, se t'abonarà els diners de forma immediata.

- A partir d'aquest moment, disposaràs del temps pactat i que s'especifica en el contracte per poder recuperar el teu mòbil usat.

NOTA: per a realitzar la recompra o venda recuperable només necessitaràs el DNI, NIF, NIE o Passaport o targeta de residència.

Per realitzar la recompra o venda recuperable via online, pots fer-ho fent clic al següent enllaç:

>> Ven i recupera el teu smartphone de segona mà.

Aprofitem per informar-te que a Renuevo podràs comprar o vendre tot tipus d'articles i joies d'or de segona mà amb la màxima de les garanties. Comptem amb més de 20 anys d'experiència en el sector. T'esperem.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga online de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Vendre articles de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.