Què fer abans de vendre un Samsung Galaxy S8 de segona mà

Què fer abans de vendre un Samsung Galaxy S8 de segona mà

Fes clic aquí per vendre el teu mòbil Samsung.

A l'hora de vendre un mòbil (o Smartphone) d'ocasió, no n'hi ha prou amb posar un anunci de venda o acudir a una botiga de segona mà perquè t'ho comprin. Del que es tracta és que puguis vendre el més aviat possible, al millor preu i amb totes les garanties.

Pel que si estàs pensant en vendre un Samsung Galaxy S8 (o S8+) de segona mà, hauràs de tenir en compte certs aspectes i recomanacions. Per això, en el post d'avui et mostrem alguns consells de venda.

QUÈ HE DE FER ABANS DE VENDRE’L

Per facilitar-te la venda d'un Samsung Galaxy S8 de segona mà i poder fer-ho per la màxima quantitat de diners possible, sempre hi ha certes pautes que has de realitzar. A continuació et mostrem les més importants:

1.- Com més net millor: no oblidis que es tracta d'un mòbil de segona mà, de manera que és bàsic que el producte transmeti confiança. Això podem aconseguir-ho de forma fàcil netejant-lo bé. Així que ja saps, no oblidis fer una correcta neteja.

2.- Preu objectiu: a l'hora d'establir el teu preu de venda, hauràs de tenir en compte l'estat de conservació del mòbil. Sigues objectiu en aquest aspecte i no vulguis posar un preu "massa" elevat.

3.- Preu competència: abans de vendre el teu Galaxy S8, pot resultar recomanable buscar per internet el preu al que s’està venent. D'aquesta manera podràs establir un preu el més correcte possible i que sens dubte t'ajudarà a realitzar la seva venda.

4.- Deixar-lo com a nou (Formateig): un dels millors trucs per vendre un mòbil (o Smartphone) és deixar-ho amb la seva configuració de fàbrica. Per a això hauràs de formatar-lo i així aconseguiràs esborrar tot el contingut del Samsung (fotos, vídeos, aplicacions, informació personal, contrasenyes, ...) per deixar-lo com a "nou".

NOTA: et mostrem com pots fer-ho en "Com fer un hard reset al teu Samsung Galaxy S8".

5.- Funcionament: abans de vendre’l és important que verifiquis que tot funciona. Alguns dels punts a verificar són: funcionament general, càmera fotos i vídeo, Wi-Fi, durada de la bateria, càrrega de bateria, ...

6.- Mòbil Lliure: si el teu Galaxy S8 no és lliure, no dubtis a alliberar-lo. Així podràs elevar el seu preu de venda significativament.

7.- Retira la nano SIM i la MicroSD: per evitar sorpreses desagradables, abans de vendre el teu Samsung Galaxy S8 mai oblidis retirar tant la teva targeta SIM com la targeta de memòria (MicroSIM).

8.- Accessoris, caixa i carregador: afegeix tot el que tinguis al costat del mòbil abans de vendre’l, d'aquesta manera et resultarà més fàcil vendre’l i el seu preu sempre podrà ser una mica més elevat. No oblidis mai el carregador i si disposes de la caixa, auriculars i funda, millor que millor.

Aprofitem per convidar-te a visitar la nostra botiga online, on podràs comprar i vendre tot tipus de mòbils de segona mà d'una forma fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa.

Com sempre a Renovo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Informació sobre el Samsung Galaxy S8 de segona mà

Trucs per vendre un producte de segona mà al millor preu

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.