Què fer abans de vendre un mòbil Huawei de segona mà

Què fer abans de vendre un mòbil Huawei de segona mà

Un dels mòbils que major creixement ha patit pel que fa a les seves vendes, és Huawei. Durant els 2 últims anys el fabricant xinès s'ha convertit en un dels referents mundials en telefonia mòbil.

Si tu també disposes d’un mòbil Huawei i t'agradaria vendre’l per guanyar alguns euros, hauràs d'acudir al mercat de segona mà. Això si, prèviament hauràs de realitzar alguns passos.

NOTA: aquests consells són útils per a tot tipus de mòbils Huawei (P7, P8, P9, P10, Nova, GX8, G7, I5 II, Y6 II, Mate 9, Mate S, Mate 7, Mate 8, ...)

QUÈ HE DE FER?

Evidentment, sempre que vagis a vendre un mòbil Huawei de segona mà hi han infinitat d'aspectes que poden ajudar-te a realitzar la venda (preu, canal de venda, un bon anunci, ...).

Avui en canvi, ens centrarem en els que considerem de major importància i que mai has d'oblidar si vas a vendre el teu Huawei:

1.- Neteja'l bé: no ens cansem de repetir-ho, però a l'hora de vendre qualsevol article de segona mà, aquest ha d'estar en òptim estat i ben net. D'aquesta manera transmetràs major garantia, podràs posar un preu més elevat i incrementaran les teves probabilitats de venda.

2.- Busca tots els accessoris: d'aquesta manera tan senzilla, aconseguiràs afegir un valor addicional al teu Huawei i el possible comprador ho agrairà. Cerca la caixa original, cables i carregador, auriculars, manuals, qualsevol funda que hagis comprat, ...

3.- Fotografies de qualitat: si fas un anunci de venda per publicar-lo a internet, no oblidis fer fotografies de qualitat. Una bona foto del mòbil és un factor determinant per aconseguir vendre’l i destacar sobre la competència. Fes fotos ben il·luminades.

4.- Neteja totes les teves dades personals: el nou propietari no ha de tenir accés a totes les teves dades. Per això, és important que esborris totes les aplicacions que hagis instal·lat, fotos i vídeos, documents, comptes personals i contrasenyes (Gmail, Hotmail, Facebook, Instagram, Twitter, ...)

5.- Restaura’l a la seva configuració original: sens dubte, formatar el mòbil Huawei, és el millor que pots fer si vols vendre’l. T'ho esborrarà tot i deixarà el mòbil com a nou i amb la seva configuració de fàbrica.

6.- Retira totes les targetes (SIM i MicroSD): no oblidis retirar la targeta SIM i la MicroSD. Si penses deixar la targeta de memòria, no oblidis esborrar tot el que tinguis en ella.

Finalment, aprofitem per convidar-te a visitar la nostra botiga online on podràs vendre el teu mòbil Huawei (o d'una altra marca) al millor preu. No oblidis que passem a recollir l'article per casa teva i que t'e’l paguem a 24H.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.