Què fer abans de vendre un iPhone 7 de segona mà?

Què fer abans de vendre un iPhone 7 de segona mà?

Clic aquí per vendre el teu iPhone 7.

Tens un iphone 7 de segona mà i vols guanyar una mica de diners? Sens dubte, la millor de les maneres és venent-lo en el mercat d'ocasió.

Però tingues present que per fer-ho bé, ràpid i guanyar la màxima quantitat de diners possible, hauràs de realitzar certs passos abans de vendre-ho. En aquest post te'ls expliquem.

NOTA: aquest procediment és útil tant per a un iPhone 7 com per un iPhone 7 Plus.

PASSOS A SEGUIR ABANS DE VENDRE UN IPHONE 7

Un dels aspectes més importants a l'hora de vendre un article de segona mà, és aconseguir transmetre el màxim de garantia al comprador. I en el cas d'un iPhone 7, encara més, ja que es tracta d'un producte d'elevat preu.

Així que hauràs de centrar-te en tots aquells aspectes que millorin les probabilitats de que el possible comprador vulgui comprar el teu iPhone 7 (o iPhone 7 Plus) de segona mà. Per ajudar-te a fer-ho, aquests són els que considerem de major importància:

1.- Neteja'l bé: l'aspecte visual i de conservació de l'iPhone 7 ha de ser l'òptim. Com millor i més net estigui, més probabilitats de vendre’l. Recorda que el preu també ha d'anar d'acord als seu estat.

2.- Elimina el teu password: perquè el futur comprador no tingui problemes a l’usar el mòbil, recorda que hauràs de vendre’l desbloquejat. Per això no oblidis eliminar el PIN, Touch ID, ...

3.- Esborra tots els teus comptes: per evitar disgustos, el millor és que eliminis tots aquells comptes que puguis tenir configurats al teu iPhone 7 de segona mà (Gmail, Hotmail, Facebook, Twitter, Instagram, Dropbox, ...). I sobretot, elimina el teu compte iCloud.

4.- Fes una còpia de seguretat: és recomanable que facis una còpia de seguretat de tots els teus arxius (fotos, vídeos, ...). En aquest punt, el millor és esborrar-ho tot.

5.- Formata'l: la millor forma de deixar l'iPhone 7 com si fos nou, és realitzant un formateig (o hard reset). Sens dubte, el comprador t'ho agrairà molt. A més, al deixar el mòbil amb la seva configuració original de fàbrica, sempre podràs demanar més per ell i augmentaràs les probabilitats de venda.

6.- Treu la targeta SIM: que no se t'oblidi treure la targeta nano-SIM, ja que la necessitaràs per inserir-la en el teu pròxim mòbil o Smartphone.

7.- Allibera'l: si el teu iPhone 7 és d'alguna companyia concreta (Movistar, Orange, Vodafone, ...), pot resultar molt útil lliberar el mòbil. Amb aquest petit despesa, aconseguiràs que el teu preu de venda augmenti substancialment.

8.- Carregador, caixa, accessoris: no oblidis afegir tots els accessoris que tinguis juntament amb el teu iPhone 7. Sobretot el carregador, que podríem considerar com a imprescindible.

Acabem recordant-te que a Renuevo (Botiga de segona mà) estem especialitzats en la compra i venda de mòbils iPhone 7 o iPhone 7 Plus de segona mà al millor preu. A més, ara pots fer-ho d'una forma fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Com formatar un iPhone 7 de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.