Què comprovar al comprar un Samsung Galaxy Note 9 de segona mà?

Què comprovar al comprar un Samsung Galaxy Note 9 de segona mà?

En un recent post ja vas poder informar-te sobre totes les característiques de les que disposa aquest fantàstic smartphone. Avui en canvi, compartim amb tu una sèrie de consells i recomanacions sobre tot el que has de tenir en compte si vas a comprar un Samsung Galaxy Note 9 de segona mà.

PRINCIPALS COMPROVACIONS

Hi ha una sèrie de petites comprovacions que t'ajudaran a verificar que un Samsung Galaxy Note 9 funciona de manera correcta i que es troba en bon estat. D'aquesta manera evitaràs desagradables sorpreses al comprar aquest mòbil.

A continuació et mostrem les de major importància:

- El seu aspecte visual: estàs davant d'un smartphone d'alta gamma, per la qual cosa és important que verifiquis que el seu estat de conservació és l'idoni i que no presenti ratllades, petits cops o ruptures. Para atenció i dedica-li una mica de temps a comprovar-ho. Si disposa de funda, no oblidis retirar-la per assegurar-te que no amagui algun desperfecte.

- La pantalla: especial atenció a la pantalla. Comprova que estigui en òptim estat. Si disposa de protector de pantalla, millor que millor. No només el seu aspecte visual és important, sinó que també has d'observar si presenta píxels morts, zones fosques, la seva capacitat tàctil, ...

- Relació preu i estat: no només és important comprovar que el preu del Galaxy Note 9 sigui competitiu, sinó que a més aquest ha d'anar d'acord al seu estat de conservació.

- Funcionament general: realitza una comprovació ràpida que tot funciona de forma correcta. Encén el mòbil, obre algunes aplicacions i tanca-, comprova la càmera fotogràfica i el flaix (càmera davantera i posterior), assegura't que l'àudio i el micro funcionen (per a això grava un vídeo), modifica la brillantor de la pantalla, prova el lector d'empremtes i el reconeixement facial i de Sant Martí, ...

- La seva capacitat d'emmagatzematge: hi ha 2 models de Samsung Galaxy Note 9 de segona mà, un 128GB i un altre de 512GB. Verifica que vas a comprar el qual t'indica el venedor.

- Desbloquejat: assegura't que el mòbil no estigui bloquejat. No ha de tenir cap tipus de PIN, Password, ... També és recomanable comprovar que no estigui bloquejat per IMEI.

- Trucar i rebre trucades: comprova que puguis trucar i rebre trucades telefòniques. D'aquesta manera comprovaràs que el mòbil llegeix correctament la targeta Nano SIM.

- Connexions inalàmbriques: no oblidis mai verificar que tant el Wi-Fi com el Bluetooth funcionen bé.

- El S-Pen: ha d'acompanyar el mòbil i ha d'estar en bon estat.

- Comprova la bateria: al comprar-lo t’han de entregar el carregador i el seu corresponent cable. Verifica que el Galaxy Note 9 càrrega correctament i que la durada aproximada de la bateria és la correcta.

Aprofitem per informar-te que a Renuevo podràs comprar i vendre tot tipus de smartphones de gamma alta de segona mà d'una forma fàcil, ràpida i còmoda amb la màxima d les garanties. T'esperem!

Com sempre a Renuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Mòbils Samsung de segona mà

Consells per comprar i vendre mòbils de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.