Què comprovar al comprar un iPhone XR de segona mà

Què comprovar al comprar un iPhone XR de segona mà

Clic aquí per comprar un iPhone.

Acudir al mercat d'ocasió a l'hora de fer-te amb un iPhone Xr, és una excel.lent forma si el que busques és estalviar una mica de diners en la compra d'aquest smartphone d'Apple.

Això si, hauràs de prestar especial atenció a diversos aspectes abans de comprar aquest mòbil. En el post d'avui et mostrem un seguit de consells en els quals et mostrem tot el que hauràs de comprovar abans de comprar un iPhone Xr de segona mà.

COMPROVACIONS A REALITZAR

A l'hora de comprar un iPhone Xr de segona mà i per garantir una compra reeixida, és important que verifiquis que no presenta errors i que el mòbil funciona correctament.

A continuació et mostrem les principals comprovacions que sempre hauràs de tenir en compte:

- Assegura't de la seva capacitat: l'iPhone Xr pot trobar-se en diferents capacitats i cadascun amb un preu diferent. No oblidis assegurar que l'iPhone que vas a comprar disposa de la capacitat d'emmagatzematge (64, 128, 256 GB) que diu el venedor. Podràs veure-ho entrant a Configuració >> General >> Informació.

- Estat visual: observa bé el iPhone Xr i assegura't que el seu aspecte i estat de conservació és bo i que el mòbil no presenta ratllades, cops, petits trencaments o qualsevol altre tipus de desperfecte. Si l'iPhone té funda, no oblidis retirar-la per comprovar que les vores i part posterior de l'iPhone està en òptim estat.

- Pantalla: ha d'estar en òptim estat i sense ratllades. És sistema tàctil ha de funcionar bé. Així mateix, observa bé que la pantalla no presenti ombres, píxels morts, ...

NOTA: trobaràs més informació a "Com comprovar la pantalla d'un iPhone de segona mà".

- Funcionament i bloqueig: realitza una comprovació general sobre el seu funcionament. Inicia diverses aplicacions i fixa't que el mòbil funcioni bé. Aprofita per assegurar-te que l'iPhone Xr no estigui bloquejat ja sigui per PIN, Touch ID, ... També és imprescindible que verifiquis que el mòbil no presenti cap tipus de bloqueig (IMEI o iCloud).

NOTA: aprèn a verificar-ho a "Descobreix si un iPhone Xr està bloquejat (Part 1) i (Part 2)".

- Realitza alguna trucada: no oblidis comprovar que el mòbil pot fer i rebre trucades. Introdueix la teva targeta SIM i verifica-ho.

- Foto, vídeo i àudio: realitza una comprovació del funcionament de la càmera fotogràfica (davantera i posterior). Grava un vídeo amb la càmera i tot seguit reprodueix-lo. D'aquesta manera també t'asseguraràs que el micro i l'altaveu funcionen correctament.

- WiFi i Bluetooth: prova que les dues connexions funcionen de forma òptima.

- Bateria: verifica que el nivell de càrrega de la bateria no descendeixi de forma molt ràpida, cosa que indicaria que el seu funcionament no és el correcte. Connecta l'iPhone XR de segona mà al corrent i comprova que aquesta carregui correctament.

- Preu: primer de tot és important que recordis que el preu final haurà d'anar d'acord al seu estat de conservació. També recomanem que aprofitis per fer una recerca en botigues online i altres plataformes de segona mà, per verificar que el preu que et demanen per ell és competitiu i similar al de la competència.

Aprofitem per convidar-te a visitar la nostra botiga online en la qual podràs comprar el teu iPhone (o una altra marca mòbil) de segona mà al millor preu. No oblidis que tots els nostres mòbils i smartphones disposen de 15 dies de prova i 1 Any de Garantia.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Com formatar un iPhone Xr de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.