Descobreix el preu pel qual pots vendre un mòbil de segona mà

Descobreix el preu pel qual pots vendre un mòbil de segona mà

En el post d'avui ens centrarem en els mòbils, sense cap dubte un dels articles més venuts al mercat d'ocasió. Si tu també disposes d'un i vols vendre'l, a continuació t'oferim informació sobre el preu pel qual pots vendre un mòbil de segona mà a la nostra botiga online.

NOTA: consulta el preu pel qual comprem el teu mòbil de segona mà en (CONSULTAR PREUS)

Així mateix, aprofitem per mostrar-te una sèrie de consells i recomanacions perquè puguis vendre´l al millor preu.

ASPECTES PREVIS

Abans que puguis especificar el preu de venda del teu mòbil usat, és important tenir en compte certs aspectes i que influiran directament en el preu pel qual puguis vendre'l.

- Has de ser objectiu i realista: per molt d'afecte que tinguis al teu mòbil, no has d'oblidar que és un producte de segona mà. El preu l'has establir seguint "paràmetres" que siguin objectius.

- És un model actual o descatalogat ?: aquest detall influirà molt en el preu.

- Encara pot comprar-se nou ?: si la resposta és afirmativa, comprova quin és el seu preu en l'actualitat. Aquest ha de ser el teu preu de referència i no el que et va costar nou és el seu dia.

- En quin estat de conservació es troba ?: si el mòbil de segona mà està en perfecte o molt bon estat i amb la seva caixa original, sempre podràs vendre'l per una quantitat de diners més elevada. No serà així en el cas que tingui moltes ratllades, signes evidents d'ús o no disposi de la caixa original i accessoris.

- El preu ha de ser "competitiu": si no saps quin ha de ser el preu de venda i necessites algun tipus d'orientació, tracta de buscar el preu de venda del mòbil de segona mà que vols vendre. Pots buscar a internet en algunes de les plataformes existents (Re-Nuevo, eBay, Mil Anuncios, ...).

A QUIN PREU VENDRE UN MÒBIL DE SEGONA MÀ?

A Re-Nuevo (www.renuevo.cat) trobaràs el preu actualitzat pel qual pots vendre el teu mòbil de segona mà, és a dir el que et pagarem per ell. Pots vendre'ns qualsevol model de mòbil (iPhone, Samsung, Sony, LG, Nokia, ...) que compleixi amb els següents requisits:

- El mòbil ha de funcionar correctament.
- Ha venir acompanyat del seu corresponent carregador.

- De procedència legítima.

Per conèixer la nostra llista de preus de compra (actualitzada quinzenalment) només has de fer clic en: LLISTAT DE PREUS PELS QUALS POTS VENDRE UN MÒBIL DE SEGONA MÀ (PDF).

També volem compartir amb tu diversos posts del nostre blog que segur trobaràs de gran utilitat a l'hora de vendre el teu mòbil.

- Com vendre el teu mòbil ANDROID de segona mà al millor preu (Part 1) i (Part 2)
-
Com vendre el teu IPHONE de segona mà al millor preu
-
Quant em pagaran per un IPHONE de segona mà

Finalment, recorda que a Re-Nuevo no només estem especialitzats en la compra de mòbils de segona mà (VULL VENDRE), sinó que també disposem d'infinitat de mòbils a la venda (VULL COMPRAR). A més oferim 15 dies de prova i 1 any de garantia en tots els nostres productes.

Com sempre a Re-Nuevo, la teva botiga professional de segona mà.

 

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.