Consells per comprar un Samsung Galaxy Note 8 de segona mà

Consells per comprar un Samsung Galaxy Note 8 de segona mà

El Samsung Galay Note 8, el nou smartphone de la marca coreana, ja està disponible al mercat, de manera que en breu podràs trobar les primeres unitats al mercat d'ocasió per poder estalviar alguns diners en la seva compra.

Per garantir que la teva compra sigui tot un èxit, en el post d'avui compartim amb tu una sèrie de consells amb tot el que has de tenir en compte si vas a comprar un Samsung Galaxy Note 8 de segona mà.

EN QUÈ M'HE DE FIXAR?

El Samsung Galaxy Note 8 és un mòbil o smartphone d'alta gamma i d'elevat preu. I sens dubte un dels millors del mercat actual.

Això comporta que abans de comprar-ne un en el mercat de segona mà, és important que facis tot tipus de comprovacions per tal de verificar que tot funciona correctament i que no presenta possibles errors.

A continuació et mostrem els principals consells de compra i en tots aquells aspectes en què hauràs de prestar atenció:

1.- El model: hi ha 2 models del Galaxy Note 8, un per a una targeta SIM i un altre per a 2 targetes SIM (Dual). Exteriorment són idèntics, pel que és recomanable que comprovis si és el model que comenta el venedor.

2.- Està en bon estat i funciona?: evidentment, abans de comprar aquest o qualsevol altre mòbil de segona mà, és important que verifiquis el funcionament general. Així mateix, comprova que el seu estat sigui bo i que no presenti excessives ratllades, cops, trencaments, ... Si el Samsung Galaxy Note 8 disposa de funda i protector de pantalla, és un indicatiu que el seu propietari és acurat, de manera que el mòbil hauria d'estar en òptim estat.

3.- Pantalla: sens dubte, un dels punts forts del Samsung Galaxy Note 8 és la seva pantalla. Comprova que no presenta cops, píxels morts, zones fosques i que el sistema tàctil funciona correctament en totes les zones de la pantalla.

4.- Bloqueig del mòbil: verifica que el Samsung Galaxy Note 8 no presenta cap tipus de bloqueig ja sigui mitjançant PIN, Patró o bloqueig IMEI. Si disposa d'algun d'ells, demana-li el password al venedor per eliminar-lo.

5.- Realitza una trucada (entrant i sortint): mitjançant aquesta senzilla prova comprovaràs i verificaràs que el mòbil funciona com a tal i que tant el micròfon com l'altaveu funciona correctament.

6.- Càmeres de fotos i vídeo: prova tant la càmera de fotos/vídeo principal com la càmera davantera. Aprofita per verificar que el flaix funciona de manera òptima.

7.- WiFi + Bluetooth: és gairebé imprescindible que provis les dues connexions i que verifiquis que tot funciona OK. Si penses utilizar altres tipus de conexions del Note 8 com NFC o ANT+, també les hauràs de probar.

8.- S Pen: el Note 8 ve acompanyat del llapis òptic S Pen, de manera que no oblidis comprovar que també t'ho lliurin al costat del mòbil.

9.- La bateria: recomanem que si vas a comprar un Samsung Galaxy Note 8 aquest vingui acompanyat del seu cable i del carregador. Tots dos en bon estat de conservació. Aprofita per comprovar que el mòbil càrrega correctament.

10.- Formatar el Note 8: un cop has comprat un Samsung Galaxy Note 8 de segona mà, la nostra recomanació és que facis un formateig (o hard reset) del mateix. D'aquesta manera esborraràs tota la informació del seu antic propietari i aconseguiràs deixar el mòbil amb la seva configuración original de fàbrica.

Acabem recordant-te que a Renuevo estem especialitzats en la compra i venda de mòbils Samsung de segona mà, així com d'altres marques. No oblidis que tots els nostres articles disposen d'1 any de garantia.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.