Consells per comprar un iPhone SE (2020) de segona mà

Consells per comprar un iPhone SE (2020) de segona mà

Clic aquí per comprar un iPhone SE

En el post d'avui t'enumerem un seguit de breus consells i recomanacions que et seran d'utilitat perquè puguis comprar un iPhone SE (2020) de segona mà amb la màxima de les garanties.

COMPRAR UN iPHONE SE DE SEGONA MÀ

Els principals aspectes a tenir en compte, així com les comprovacions que mai has d'oblidar si estàs pensant en comprar un iPhone SE són les que afectaran al seu estat de conservació i el seu funcionament.

A continuació et mostrem les de major importància:

- Estat de conservació: assegura't que el mòbil està en bon estat i que no presenta ratllades, cops, petites ruptures, ... Retira qualsevol possible funda que pugui tenir l'iPhone SE ja que podria amagar algun desperfecte.

- Funcionament: encén el mòbil, apaga'l, realitza alguna trucada, prova diferents apps, ... per verificar que l'iPhone SE funciona de forma correcta.

- La pantalla: és un dels principals aspectes a comprovar. Verifica que la pantalla no mostra zones fosques, borroses, píxels morts, ... i que el seu sistema tàctil funciona de forma òptima. Presta especial atenció a les cantonades i vores de la pantalla.

- Mòbil desbloquejat: comprova que l'iPhone SE (2020) de segona mà no disposa de contrasenya (PIN, Touch ID, ...). Si en disposa d'alguna, sol·licita al venedor que la retiri.

- Compte iCloud: aquest punt és de vital importància, ja que podria limitar-te a l'hora de realitzar alguns canvis en l'iPhone. Has d'assegurar que el compte iCloud està desactivat. En cas contrari, sol·licita al venedor que el retiri.

- Formateig: un cop comprat l'iPhone SE, recomanem que formategis (hard reset) el mòbil i facis una restauració a la seva configuració de fàbrica. D'aquesta manera aconseguiràs deixar el mòbil com a nou i sense rastre del seu antic propietari.

- Altres elements a comprovar: verifica el funcionament de la càmera fotogràfica davant i del darrere, altaveus, micròfon, connexions sense fil (WiFi, Bluetooth, ...), botons, càrrega de la bateria, ...

Finalment, et convidem a visitar la nostra botiga en línia en la qual podràs triar i comprar tot tipus de mòbils iPhone de segona mà. També disposem de mòbils Andorid d'alta gamma. Oferim 15 dies de prova i 1 any de garantia en tots els nostres smartphones.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga online de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Què fer per vendre un iPhone SE d'ocasió al millor preu

Trucs per comprar un iPhone 11 de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.