Consells per vendre un Samsung Galaxy S7 de segona mà

Consells per vendre un Samsung Galaxy S7 de segona mà

Si disposes d'un mòbil Samsung Galaxy S7 o S7 Edge de segona mà i vols vendre'l al mercat d'ocasió, hi ha certs aspectes que has de tenir en compte per aconseguir realitzar una venda el més exitosa possible i al millor preu.

En el post d'avui et mostrem els que creiem són els consells i recomanacions més importants i que mai has d'oblidar.

NOTA: si vols saber a quin preu pots vendre’l a Renuevo, fes clic a "Vendre Galaxy S7 usat".

ASPECTES PREVIS A LA SEVA VENDA

El Galaxy S7 o S7 Edge és actualment el millor i més potent Smartphone del fabricant coreà Samsung. Per això, podem determinar que es tracta d'un mòbil d'elevat preu i pel qual podrem aconseguir una important quantitat de diners si volem vendre’l.

Vegem tot allò en el que t'has de fixar, abans de realitzar la seva venda en el mercat de segona mà:

1.- Neteja: abans de posar a la venda el teu Galaxy S7 de segona mà, has de netejar-lo a consciència. Un producte usat ben net, incrementarà les teves probabilitats de venda. A més, un article usat net, transmet més confiança.

2.- ¿En quin estat es troba?: tracta de ser el més objectiu possible i comprova l'estat de conservació real del mòbil. El preu de venda hauràs de fixar-lo en funció del seu estat real. Fixa't en si presenta cops, ratllades, trencaments, ...

3.- Quin és el seu preu actual (nou)?: per poder establir un preu de venda correcte, has de tenir en compte el seu preu de venda actual a botiga i no el que va poder costar-te al seu dia.

4.- Comprova la competència: busca per internet quin és el preu al que s'està venent el Galaxy S7 en el mercat de segona mà; pots buscar a altres botigues, webs, plataformes, ... especialitzades en la compra i venda d'articles d'ocasió. El teu preu ha de ser competitiu i ajustat a la realitat.

5.- A qui vols vendre el teu mòbil?: el teu preu de venda variarà entre si vas a vendre’l a un particular (preu major) o si prefereixes vendre’l en alguna botiga de segona mà (preu menor, però pagament immediat).

6.- Funcionament general: per evitar futures reclamacions per part del possible comprador, és recomanable que comprovis i verifiquis que el funcionament del Galaxy S7 és l'òptim. Verifica la pantalla, la bateria, la càmera de fotos i vídeo, el flaix, el wi-fi, ...

7.- Mòbil lliure o de companyia?: sempre podràs demanar més diners per un mòbil lliure, de manera que depenent del cost que tingui, sempre pot ser interessant acudir a algun establiment a què et desbloquegin el mòbil perquè pugui ser utilitzat amb qualsevol companyia.

8.- Anuncis de venda: si estàs pensant en realitzar un anunci de venda, és important que tinguis cura tant l'ortografia com les fotografies. Aquestes últimes han de ser de qualitat.

NOTA: trobaràs informació útil en "Com fer un bon anunci de segona mà (Part 1) i (Part 2)"

9.- Retirar les targetes: no oblidis retirar, tant la targeta Nano-SIM com la Micro-SD.

10.- Formatar el mòbil: abans de vendre’l, sempre és recomanable que esborris tot tipus d'informació teva i que deixis el mòbil com a nou, és a dir, amb la seva configuració de fàbrica.

NOTA: aprèn a fer un "hard reset" en "Com formatar un Samsung Galaxy S7 de segona mà"

11.- Accessoris i caixa original: acompanya el mòbil de tots els accessoris que tinguis (funda, carregador, ...), ja que podràs pujar una mica el preu i el faràs més atractiu per al futur comprador. Si disposes de la caixa original, no oblidis oferir-la juntament amb l’smartphone.

Finalment, aprofitem per recordar-te que a Renuevo (Botiga Online de Segona Mà) estem especialitzats en la compra i venda de tot tipus de mòbils Samsung de gamma alta. I no oblidis que tots els nostres mòbils compten amb 15 dies de prova i 1 any de garantia.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Característiques del Samsung Galaxy S7

Consells per comprar un Samsung Galaxy S7 usat

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.