Consells per vendre un Samsung Galaxy S20 de segona mà

Consells per vendre un Samsung Galaxy S20 de segona mà

Clic aquí per vendre el teu Samsung Galaxy S20.

A l'hora de vendre aquest smartphone de la marca coreana Samsung al mercat d'ocasió és important que tinguis en compte certs aspectes perquè puguis fer-ho al millor preu.

És un mòbil d'alta gamma i d'última generació pel que és important que prestis atenció i que cuidis al màxim certs aspectes. En el post d'avui et mostrem una sèrie de consells perquè puguis vendre el teu Galaxy S20 de segona mà.

NOTA: recomanacions vàlides per a realitzar la venda del teu Samsung Galaxy S20, S20 + i S20 Ultra.

VENDRE UN SAMSUNG GALAXY S20

Al tractar-se d'un article usat és imprescindible i recomanable que transmetis garantia i confiança al possible comprador. És per això que heu de fer una neteja total del mòbil tant a nivell extern com intern (formatar-lo).

Neteja bé el mòbil i deixa'l amb un aspecte visual excel·lent. Si disposa d'un protector de pantalla o una funda en mal estat, la nostra recomanació és que els treguis perquè el mòbil llueixi millor. Neteja bé la pantalla, part posterior, ...

Així mateix també és recomanable que deixis el Samsung Galaxy S20 de segona mà amb la seva configuració original de fàbrica, és a dir com si fos nou i preparat per a configurar-lo amb un nou usuari. Per aconseguir-ho hauràs d'eliminar totes les dades i aplicacions que hi hagi al mòbil. Per fer-ho, el millor és realitzar un formateig.

NOTA: et mostrem com fer-ho a"Com formatar (Hard Reset) un Samsung Galaxy S20".

També hauràs d'eliminar qualsevol password o contrasenya que tinguis configurada al mòbil i realitzar una comprovació sobre el funcionament del mòbil. Alguns dels elements a verificar són el sistema tàctil, els botons, el correcte funcionament de les aplicacions i de el sistema operatiu, l'altaveu i micròfon, la càmera fotos i vídeo, el WiFi i el Bluetooth, ... i evidentment que el mòbil pugui fer i rebre trucades.

No oblidis retirar del mòbil la targeta nano SIM i qualsevol targeta de memòria que tinguis instal·lada abans de vendre'l i lliurar-lo a comprador.

Finalment, hauràs de prestar atenció a 2 aspectes relacionats directament amb la seva venda, tant presencial com via online. Són els que afecten a la realització d'un bon anunci de venda (bon títol, vista general, bones fotos, ...) en el qual has d'informar correctament sobre el seu estat de conservació, i al seu preu de venda. Recomanem que busquis per internet el mateix model de mòbil (i mateixa capacitat) que vas a vendre i comprovis a quin preu el ven la "competència".

No deixis de visitar la nostra botiga online. En ella podràs vendre online qualsevol smartphone d'alta gamma (Samsung, Apple iPhone, Huawei, LG, ...) d'una manera fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga online de segona mà.

David

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.